Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
Stenen A-B-C

Stenen A-B-C

Bekijk hier de uitgebreide collectie edelstenen van Kristalmeester. Alle stenen worden zorgvuldig uitgezocht op uiterlijke kwaliteit maar vooral ook op energie en trilling.

 • Agaat

  Agaat

  Agaat komt voor in vele verschillende vormen, maten, tekeningen en kleuren. Bij Kristalmeester verkopen we alleen natuurlijke Agaat stenen en zijn deze nooit kunstmatig gekleurd.

  Toon meer
 • Amazoniet

  Amazoniet

  Amazoniet is een echte beschermsteen en een hele fijne steen voor hooggevoelige mensen. Amazoniet brengt verstand en gevoel weer in harmonie samen.

  Toon meer
 • Amethist

  Amethist

  Wellicht één van de meest bekende edelstenen en dat is niet zonder reden. Amethist is een zeer veelzijdige en diep spirituele steen. Helpt voor tal van klachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid maar ondersteunt ook bij je spirituele ontwikkeling.

  Toon meer
 • Ametrien

  Ametrien

  Ametrien is een combinatiesteen van Amethist en Citrien en brengt de helende eigenschappen van beide stenen bij elkaar. Dit resulteert in een zeer veelzijdige helende steen met een sterk vitaliserende en zuiverende werking. Ametrien zet je in je kracht.

  Toon meer
 • Amfiboliet

  Amfiboliet

  Amfiboliet is een steen die helpt bij het maken van keuzes. Vooral wanneer je je in een turbulente situatie bevindt en aan de vooravond staat van het maken van grote keuzes.

  Toon meer
 • Ammoniet

  Ammoniet

  Ammoniet is een spiraalvormig fossiel met een sterk aardende werking die je herinnert waarom je hier op aarde bent. Het is een krachtige reiniger en bevordert de energetische doorstroming en celstofwisseling.

  Toon meer
 • Angeliet

  Angeliet

  Angeliet is een beschermende en kalmerende steen die je helpt om spiritueel contact te maken met de kosmos en je ondersteunt in het accepteren en uiten van je gevoelens en waarheden vooral als je dat niet zo goed durft.

  Toon meer
 • Anhydriet

  Anhydriet

  Anhydriet brengt je in contact met jezelf en terug naar je gevoel. Het is een steen die je helpt bij het vinden van je spirituele gaves en zet je op je eigen pad. Anhydriet verscherpt je waarnemingen en brengt rust in je hoofd.

  Toon meer
 • Apachetranen

  Apachetranen

  Apachetranen beschermen de aura en absorberen negatieve energie. Heffen energetische blokkades op en ondersteunen bij het verwerken van traumatische ervaringen. Een hele fijne steen voor als je aards zwaar zit.

  Toon meer
 • Apatiet

  Apatiet

  Apatiet is een zeer veelzijdige steen en komt voor in verschillende kleuren. Iedere kleur resoneert met verschillende chakra's en kent zijn specifieke werking. Hele fijne steen voor hyperactieve en autistische kinderen.

  Toon meer
 • Apofyliet

  Apofyliet

  Apofyliet is een krachtige geleider van energieën. Maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Geeft rust en maakt je mild in je oordeel naar jezelf en anderen. Apofyliet is de perfecte meditatiesteen.

  Toon meer
 • Aquamarijn

  Aquamarijn

  Aquamarijn is een zeer veelzijdige steen en kalmeert lichaam en geest. Het overbelaste immuunsysteem komt weer tot rust en er ontstaat balans in het hormonale stelsel. Aquamarijn ontspant en zet je in het hier en nu. Hele fijne meditatiesteen.

  Toon meer
 • Aragoniet

  Aragoniet

  Aragoniet is een aardende en verwarmende kalksteen en helpt onder andere bij ontstekingen van de gewrichten en stimuleert de doorbloeding van weefsels. Het is een steen die vrolijk maakt en zorgt voor rust in je hoofd. Fijne steen voor gevoelige mensen.

  Toon meer
 • Atlantisiet

  Atlantisiet

  Atlantisiet is een bijzondere combinatie steen bestaande uit Serpentijn en Stichtiet. Een rustgevende en aardende steen die helpt om je remmingen weg halen zodat je ware ik beter gezien kan worden. Activeert de Kundalini energie in je lichaam.

  Toon meer
 • Auraliet 23

  Auraliet 23

  Auraliet 23 heeft een sterke en complexe trilling. Een kristal die je met twee benen in het NU zet maar ook het universum opent voor spirituele inzichten.

  Toon meer
 • Aura kwarts

  Aura kwarts

  Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden. Energetisch zeer krachtig door de versterkende energie van de metalen. Zeer hoge en fijne trilling. Echte engelensteen.

  Toon meer
 • Aventurijn

  Aventurijn

  Aventurijn is een zachte maar veelzijdige en krachtige helende steen. Heeft een onstpannende en kalmerende werking en beschermt tegen elektromagnetische straling. Ontdek de veelzijdige wereld van Aventurijn...

  Toon meer
 • Azeztuliet

  Azeztuliet

  Azezthuliet heeft een zachte en liefdevolle energie met een zeer hoge trilling. Krachtige helende steen die je diepe inzichten geeft en je bewustzijn vergroot. Laat niet dienende gedragspatronen zien waardoor je de noodzaak gaat voelen deze te doorbreken.

  Toon meer
 • Azumar

  Azumar

  Azumar is een "nieuwe" steen en perfect voor als je even vast zit in aardse problemen. Azumar is een echte gevoelssteen en heeft een helende werking op het emotionele lichaam. Helpt je transformatie naar een spiritueler bewustzijn.

  Toon meer
 • Azuriet-Malachiet

  Azuriet-Malachiet

  Azuriet-Malachiet is een bijzondere combinatiesteen die maar op een paar plekken in de wereld gevonden wordt. Geeft bijzondere spirituele inzichten en laat je makkelijk kennis maken met nieuwe dimensies.

  Toon meer
 • Bariet

  Bariet

  Bariet zet je in je kracht en zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Bariet brengt je in balans en helpt om je te focussen op de dingen die je belangrijk vindt.

  Toon meer
 • Bergkristal

  Bergkristal

  Bergkristal is een sterk energetische steen met veel lichtkracht en positieve energie. Heeft een sterk zuiverende werking en ruimt energetische blokkades in de Chakra's op.

  Toon meer
 • Borniet

  Borniet

  Borniet maakt vrolijk en helpt je om negativiteit los te laten. Het is een effectieve beschermsteen tegen negatieve en schadelijke gedachten. Het is een steen die je laat genieten van het leven.

  Toon meer
 • Brandberg kristal

  Brandberg kristal

  Brandberg kristallen zijn meesterkristallen en kenmerken zich door een enorm hoge trilling en grote helende eigenschappen.

  Toon meer
 • Bronziet (Bronsiet)

  Bronziet (Bronsiet)

  Bronziet is een echte beschermsteen met een sterke aardende werking. Helpt je om in het "hier en nu" te zijn en om het hoofd koel te houden wanneer het stormt in je leven.

  Toon meer
 • Bumble bee Jaspis

  Bumble bee Jaspis

  Bumble Bee Jaspis komt voor in een bonte kleurenmix en is een steen die laat zien waarvoor jij op aarde bent en stimuleert om je eigen pad te bewandelen.

  Toon meer
 • Cactuskwarts

  Cactuskwarts

  Cactuskwarts ook wel Spiritkwarts genoemd brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Het is een steen die energetische storingen en blokkades corrigeert en werkt sterk op de Chakra's.

  Toon meer
 • Calciet

  Calciet

  Calciet stimuleert de lichamelijke, geestelijke en spirituele groei. Geeft hoop en moed en transformeert negatieve energie in de ruimte. Komt in vele kleuren voor.

  Toon meer
 • Candle kwarts

  Candle kwarts

  Candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen. Stimuleert je spirituele groei, heelt je innerlijke kind, herstelt en versterkt je aura en brengt je chakra's in balans. Een confronterende steen die je in contact brengt met je ware zelf.

  Toon meer
 • Carneool

  Carneool

  Carneool is een veelzijdige, kalmerende en verwarmende steen. Is goed voor de spijsvertering en heeft een zuiverende werking. Vermindert depressieve gevoelens, vermindert stress en zorgt dat je op pragmatische wijze je stukken aangaat

  Toon meer
 • Cavansiet

  Cavansiet

  Cavansiet is een sterke energetische steen die mooie inzichten geeft op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Het is een steen die je makkelijk contact laat maken met je gidsen en kalmeert en verzacht lichaam en geest.

  Toon meer
 • Celestien

  Celestien

  Celestien is een echte engelensteen en zet aan tot spirituele ontwikkeling. Geeft duidelijkheid over het spirituele pad dat je loopt.

  Toon meer
 • Chalcedoon

  Chalcedoon

  Chalcedoon is een veelzijdige steen die helpt bij tal van lichamelijke aandoeningen maar het is ook een rustgevende en inzichtgevende steen.

  Toon meer
 • Charoïet

  Charoïet

  Charoïet is een krachtige energetische en spirituele steen die je helpt om grote veranderingen in je leven aan te brengen. Geeft diep inzicht over wat je taak hier op aarde is zodat je zonder twijfel besluiten durft te nemen.

  Toon meer
 • Chiastoliet / Kruissteen

  Chiastoliet / Kruissteen

  Chiastoliet is een beschermsteen die de aura reinigt en versterkt. Geeft innerlijke rust en brengt evenwicht en harmonie in je systeem.

  Toon meer
 • Chrysocolla

  Chrysocolla

  Chrysocolla is een steen die spanningen reduceert, ontgiftend werkt en het Keel- en Hartchakra opent waardoor je beter vanuit je hart durft te communiceren.

  Toon meer
 • Chrysopraas

  Chrysopraas

  Chrysopraas heeft een zuiverende werking op het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Helpt om te accepteren wie je bent met al je goede en minder goede eigenschappen. Nodigt je uit om opnieuw contact te maken met je innerlijke kind.

  Toon meer
 • Citrien

  Citrien

  Citrien is een warme, opbeurende en beschermende steen. Met de sterk zuiverende eigenschappen geeft Citrien energie, zelfvertrouwen en nodigt uit om dromen na te jagen.

  Toon meer
 • Dalmatier Jaspis

  Dalmatier Jaspis

  Dalmatier Jaspis is een sterk beschermende steen die helpt tegen negatieve straling en negatieve energieën. Het is een steen die zorgt voor aarding en helpt om malende gedachten in je hoofd tot rust te brengen.

  Toon meer
 • Diopsiet

  Diopsiet

  Diopsiet bevordert je intellectuele vaardigheden en opent tegelijkertijd je hart. Helpt je om onbevooroordeeld naar gebeurtenissen te kijken en om jezelf en anderen te vergeven voor gemaakte fouten. Stimuleert de spirituele groei.

  Toon meer
 • Dumorturiet

  Dumorturiet

  Dumorturiet is een veelzijdige steen en helpt goed bij zenuw gerelateerde pijnen. Dumorturiet helpt je om meer te genieten van het leven. Een fijne steen voor mensen die extreem veel stress ervaren en bij onrustige en overgevoelige kinderen.

  Toon meer
 • Epidoot

  Epidoot

  Epidoot is een sterk inzichtgevende steen en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Het is een steen die je laat uitzoomen en die je realistisch naar zaken laat kijken. Versterkt je eigenwaarde en helpt je te accepteren zoals je bent.

  Toon meer
 • Fluoriet

  Fluoriet

  Fluoriet is een vaak kleurrijke en beschermende en emotioneel stabiliserende steen. Grijpt aan bij vele verschillende lichamelijke klachten. Fluoriet is een fijne steen om mee te mediteren. Stimuleert je om zelf keuzs te maken in het leven.

  Toon meer
 • Gabbro (Blizzard Stone)

  Gabbro (Blizzard Stone)

  Gabbro geeft inzicht in de zwakke kanten van je karakter en helpt om hier mee om te gaan. Het is een fijne steen voor zeer gevoelige mensen. Aardend en brengt de chakra's en energiehuishouding in balans.

  Toon meer
 • Gele Opaal

  Gele Opaal

  Gele Opaal is een beschermende steen die je een geborgen en veilig gevoel geeft. Het is een steen die je weer in contact brengt met je ware zelf.

  Toon meer
 • Girasol Opaal

  Girasol Opaal

  Girasol is een zuiverende steen die het zelfreinigend vermogen van het lichaam stimuleert. Het is ook een kalmerende steen en zorgt voor vreugde en blijheid. Laat je innerlijke kind naar boven komen. Een wat onderschatte maar mysterieuze steen.

  Toon meer
 • Golden Healer kristal

  Golden Healer kristal

  Het Golden Healer Kristal is een bijzonder breed inzetbaar kristal die ingrijpt op alle fysieke en energetische lagen inclusief de aura. De fijne warme energie van de Golden Healder kristal is makkelijk te voelen en zeer toegankelijk.

  Toon meer
 • Gouden driehoek

  Gouden driehoek

  De gouden driehoek (Bergkristal, Amethist & Rozenkwarts) is een mooie combinatie waarbij elke steen zich energetisch met elkaar verbindt en versterkt. De gouden driehoek zuivert de energie in ruimtes en brengt balans en harmonie in de ruimte.

  Toon meer
 • Granaat

  Granaat

  Granaat is een veelzijdige edelsteen en versterkt onder andere het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Helpt bij oververmoeidheid, overspannenheid en geeft energie en spirit op momenten dat het leven uitzichtloos lijkt.

  Toon meer
 • Groene Opaal

  Groene Opaal

  Groene Opaal is een beschermende steen die je in contact brengt met de energie en liefde uit de natuur. Groene Opaal maakt vrolijk en bevordert het zelfgenezend vermogen.

  Toon meer
 • Heliotroop

  Heliotroop

  Heliotroop is een beschermende, aardende en zuiverende steen. Helpt je als je extreem vermoeid en uitgeput bent. Het is een kalmerende steen die je helpt om mooie dromen te ervaren en beschermt je tegen nachtmerries. Je wordt weer uitgerust wakker.

  Toon meer
 • Hematiet

  Hematiet

  Hematiet is een sterk aardende en beschermende steen. Geeft je zelfvertrouwen en helpt met het doorbreken van oude schadelijke gedragspatronen. Maakt je bewust van wat je echt nodig hebt.

  Toon meer
 • Hematietkwarts

  Hematietkwarts

  Hematietkwarts heeft een sterk aardende werking en is een fijne steen om na een ziekte snel te herstellen. Vergroot je intuïtie en laat je pragmatisch en logisch denken. Maakt de geest helder.

  Toon meer
 • Howliet

  Howliet

  Howliet is een fijne veelzijdige steen met een aardende en kalmerende uitwerking. Geeft inzicht in eigen handelen en helpt je om controle over je leven te krijgen. Opent het derde oog en helpt om de intuïtie te versterken.

  Toon meer
 • Hyperstheen

  Hyperstheen

  Toon meer
 • Ioliet

  Ioliet

  Ioliet is een kalmerende die je innerlijke wijsheid naar boven brengt en je de kracht geeft om volledig jezelf te kunnen en durven te zijn.

  Toon meer
 • Iriskwarts

  Iriskwarts

  Iriskwarts is een bijzonder energetische variant van Bergkristal met heel veel positieve energie. Iriskwarts heeft veel interne breuklijnen en prachtige regenbogen. Iriskwarts brengt vitaliteit en laat de zon weer in je stralen.

  Toon meer
 • Jade

  Jade

  Mooie groene Jade is een reinigende steen die sterk zuiverend werkt. Opent het Hartchakra, bevordert (zelf)liefde en creativiteit en trekt voorspoed aan.

  Toon meer
 • Jaspis

  Jaspis

  Jaspis komt voor in een veelvoud aan kleuren, kleurcombinaties en tekeningen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten Jaspis en vaak levert iedere soort tekening of kleurcombinatie weer een nieuwe handelsnaam op. Zie hieronder een overzicht.

  Toon meer
 • Jaspis Breccie

  Jaspis Breccie

  Jaspis Breccie kenmerkt zich door Kwartsporfier insluitingen van rood, geel en wit. Werkt door de kwartsinsluitingen doorgaans wat krachtiger dan Rode Jaspis maar deelt verder dezelfde eigenschappen.

  Toon meer
 • Kabamba Jaspis

  Kabamba Jaspis

  Kabamba Jaspis is een sterk helende steen en laat zien wie je werkelijk bent met alle goede en slechte eigenschappen. Kabamba Jaspis sterkt je zodat je je eigen weg kunt bewandelen.

  Toon meer
 • Kalkoöliet

  Kalkoöliet

  Kalkoöliet is een fijne zachte en aardende steen met een reinigende werking voor lichaam, geest en aura. Helpt om los te laten wat je iet meer dient. Vermindert het piekeren.

  Toon meer
 • Kyaniet

  Kyaniet

  Kyaniet is een spirituele steen met sterk rustgevende eigenschappen. Kyaniet geeft rust in je hoofd en maakt je gedachten helder. Kyaniet is dan ook een heerlijke meditatie steen met als extra bonus ook een sterk aardende werking.

  Toon meer
 • K2 Azuriet

  K2 Azuriet

  K2 Azuriet is een mooie combinatie steen van Azuriet en Graniet. Heeft een fijne aardende werking en een hoge trilling die je mooie inzichten geeft wanneer je naar binnen keert. Versterkt je intuïtie.

  Toon meer
 • Labradoriet

  Labradoriet

  Labradoriet is de perfecte beschermsteen voor hypergevoelige mensen. Werkt vooral op de aura. Labradoriet is een steen die rustig maakt en alles heelt en beschermd dat wordt bedreigd.

  Toon meer
 • Landschapsjaspis

  Landschapsjaspis

  Landschapsjaspis is een aardende en beschermende steen en zet je met twee benen op de grond. Zet aan tot actie om je doelen te bereiken.

  Toon meer
 • Lapis Lazuli

  Lapis Lazuli

  Lapis Lazuli is een zeer veelzijdige steen en geeft inzicht in jezelf waardoor je meer durft te leven vanuit je eigen authenticiteit. Een confronterende steen maar als je durft met mooie resultaten.

  Toon meer
 • Larimar

  Larimar

  Larimar zorgt voor een gevoel van innerlijke vrijheid en geeft rust en balans. Helpt je om niet bij de pakken neer te zitten wanneer het leven even tegenzit. Helpt om gevoelens van angst en stress te verminderen.

  Toon meer
 • Lavendelkwarts

  Lavendelkwarts

  Lavendelkwarts is een combinatie tussen Rozenkwarts en Amethist. Zeer spirituele en liefdevolle steen die met zijn zachte energie emotionele rust geeft. Leert je om liefde te ontvangen en heeft een ontspannende en troostende werking.

  Toon meer
 • Lemurische Golden Healer

  Lemurische Golden Healer

  Lemurische Golden Healer kristallen zijn echte nieuwetijdskristallen en meester healers. Ze hebben de oude kennis van Lemurie in zich opgeslagen die klaar is om ontdekt te worden.

  Toon meer
 • Lemurische Bergkristal

  Lemurische Bergkristal

  Lemurische Bergrkristal heeft een enorm sterke lichtkracht en is een echt nieuwetijdskristal met een zeer hoge en sterke trilling. Een echt meesterkristal waarin veel kennis is opgeslagen.

  Toon meer
 • Lepidoliet

  Lepidoliet

  Lepidoliet is een rustgevende en kalmerende steen die je laat ontdekken wat je spirituele talenten zijn. Fijne steen om bij je te dragen tijdens periodes van stress en gevoelens van depressie.

  Toon meer
 • Luipaard Jaspis

  Luipaard Jaspis

  Luipaard Jaspis is een sterk aardende steen en zet je met twee voeten op de grond. Brengt je in evenwicht en helpt om echt contact te maken met jezelf. Laat je luisteren naar je innerlijke stem en maakt daadkrachtig om oude patronen te doorbreken.

  Toon meer
 • Maansteen

  Maansteen

  Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Heeft een sterk ontgiftende werking en stimuleert de zwangerschap. Heeft een sterk kalmerende werking en bevordert de intuïtie.

  Toon meer
 • Magnesiet

  Magnesiet

  Magnesiet is een fijne kalmerende en ontspannende helende steen. Stimuleert de vetstofwisseling, stilt de eetlust en breekt cholesterol af. Heeft een ontgiftende en vochtafdrijvende werking.

  Toon meer
 • Magnetiet

  Magnetiet

  Magnetiet heeft een sterk aardende werking en kan onder andere worden gebruikt voor talloze pijnlijke klachten zoals rugklachten, nekklachten en spierpijnen. Heeft een grote invloed op de energie huishouding en reguleert de energiestromen in het lichaam.

  Toon meer
 • Mahonie Obsidiaan

  Mahonie Obsidiaan

  Mahonie Obsidiaan is een confronterende steen en werkt als een soort spiegel die zeer heftige emoties kan oproepen. Heft onder andere energetische blokkades op.

  Toon meer
 • Malachiet

  Malachiet

  Malachiet is een sterke beschermsteen tegen elektromagnetische straling en aardstralen. Daarnaast is Malachiet ook een krachtige zuiverende steen voor zowel het fysieke als energetische lichaam.

  Toon meer
 • Merliniet

  Merliniet

  Merliniet is een spirituele sjamanensteen die helpt om contact te maken met andere dimensies. Zorgt voor balans tussen uitersten en stimuleert spirituele talenten en gaves.

  Toon meer
 • Moldaviet

  Moldaviet

  Moldaviet is een echte transformatie steen en bevordert de spirituele groei. Moldaviet is een sterk inzichtgevende steen en laat je onbegrensd denken.

  Toon meer
 • Mookaiet

  Mookaiet

  Mookaiet is een echte aardende, beschermende en zuiverende steen. Mookaiet maakt je daadkrachtig en weerbaarder. Helpt om je ideeën om te zetten in actie.

  Toon meer
 • Mosagaat

  Mosagaat

  Mosagaat heeft een fijne aardende werking en heeft een fijne zachte energie. Versterkt je contact met de natuur en heeft een sterk kalmerende werking.

  Toon meer
 • Nefriet

  Nefriet

  Nefriet is een zeer reinigende en ontgiftende steen die de verschillende systemen in het lichaam in balans brengt. Nefriet heeft een zeer helend en rustgevend karakter en bevordert zachtheid, liefde en tolerantie naar elkaar toe.

  Toon meer
 • Obsidiaan

  Obsidiaan

  Obsidiaan is een steen die je een spiegel voorhoudt en je laat zien wie je werkelijk bent met alle mooie en minder mooie kanten. Het is een sterk inzichtgevende steen maar je moet wel in de spiegel durven kijken.

  Toon meer
 • Oceaan Jaspis

  Oceaan Jaspis

  Oceaan Jaspis is een steen die lichamelijke en energetische stukken op celniveau heelt. Stabiliseert onder andere de nieren en bijnieren en heeft een positieve werking op de schildklier. Bevordert het loslaten van stress.

  Toon meer
 • Onyx

  Onyx

  Onyx is een belangrijke beschermsteen en heeft een positieve werking op de huid, haren en nagels. Onyx is een fijne kalmerende steen en helpt als je teveel piekert en maalt. Laat negatieve gedachten en boosheid verdwijnen.

  Toon meer
 • Opaliet

  Opaliet

  Opaliet heeft een fijne zachte warme energie en is een echte nieuwetijdssteen. Heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen. Zorgt voor zelfreflectie, zet je in je kracht en geeft vrolijkheid.

  Toon meer
 • Pietersiet

  Pietersiet

  Pietersiet is een fijne meditatiesteen en brengt de Chakra's in evenwicht. Het is een steen die je kan laten ervaren wat de volgende stappen op je levenspad zijn. Het is een steen die je helpt om je eigen weg te volgen, om keuzes te helpen maken.

  Toon meer
 • Pinoliet

  Pinoliet

  Pinoliet is een prachtige combinatiesteen en bestaat uit Magnesiet en Koolstof. Zorgt voor positiviteit en helpt o.a. om je angsten los te laten

  Toon meer
 • Polychroom Jaspis

  Polychroom Jaspis

  Polychroom Jaspis is een steen die rust creëert in tijden van chaos. Het is een sterk aardende steen die je terug brengt bij jezelf. Polychroom Jaspis is een fijne steen tegen stress en brengt je weer in balans.

  Toon meer
 • Prehniet

  Prehniet

  Prehniet is een fijne zachte en rustgevende steen die spanningen en stress laat smelten als sneeuw voor de zon. Helpt in je spirituele groei en om je hart te openen voor jezelf en anderen.

  Toon meer
 • Pyriet

  Pyriet

  Pyriet is een veelzijdige steen die de weerstand en het immuunsysteem versterkt. Het is een steen die openheid en eerlijkheid naar jezelf toe bevordert en je leert om te accepteren wie je bent. Zeer goede steen voor intense meditaties.

  Toon meer
 • Pyrolusiet

  Pyrolusiet

  Pyrolusiet is een veelzijdige steen die met name ingrijpt op het energetische veld en helpt met het doorbreken van energetische blokkades en stoornissen. Versterkt, balanceert en reinigt de aura.

  Toon meer
 • Quantum Quattro

  Quantum Quattro

  Quantum Quattro is een zachte maar krachtige helende steen bestaande uit Chrysocolla, Dioptaas, Rookkwarts, Malachiet en Shattuckiet. Heeft een ontgiftende werking en verwijdert negatieve energie. Werkt op alle Chakra's en brengt balans tussen lichaam en

  Toon meer
 • Regenboog Maansteen

  Regenboog Maansteen

  Regenboog Maansteen of Witte Labradoriet is een subtiele maar krachtige beschermsteen. Resoneert met de liefde en versterkt de vrouwelijke intuïtie. Regenboog Maansteen zet je in je kracht en ondersteunt je in periodes van transformatie.

  Toon meer
 • Rhodoniet

  Rhodoniet

  Rhodoniet is een steen die zowel emotionele als fysieke wonden geneest. Rhodoniet is een rustgevende steen en laat je contact maken met je hart, wat je voelt en stimuleert op deze wijze meer zelflliefde en vergeving voor je naasten.

  Toon meer
 • Rhyoliet

  Rhyoliet

  Rhyoliet is een sterk aardende steen en brengt je in evenwicht. Helpt om je emoties beheersbaar te maken en ondersteunt je in turbulente tijden. Zet je met twee voeten op de grond in het hier en nu.

  Toon meer
 • Robijn in Fuchsiet

  Robijn in Fuchsiet

  Robijn in Fuchsiet is een interessante combinatiesteen die energie en kracht geeft maar tegelijkertijd ook zorgt voor ontspanning en mooie inzichten. Fijne steen voor mensen die zich vaak door anderen energetisch voelen leeggezogen.

  Toon meer
 • Robijn in Zoïsiet

  Robijn in Zoïsiet

  Robijn in Zoïsiet is een prachtige combinatiesteen en zorgt voor fijne magie. Helpt je met het ontwaken van wie je werkelijk bent. Kan verborgen gevoelens naar boven brengen en bevordert de creativiteit.

  Toon meer
 • Rode Jaspis

  Rode Jaspis

  Rode Jaspis is een zeer krachtige en fijne aardende steen. Werkt sterk zuiverend en ontgiftend en heeft een gunstige werking bij koorts. Heeft een ondersteundende werking op de spijsverteringsorganen en het hormoonstelsel.

  Toon meer
 • Rookkwarts

  Rookkwarts

  Rookkwarts is een sterk beschermende en zuiverende steen. Heerlijke steen om bij je te dragen wanneer je gebukt gaat onder stress gerelateerde klachten. Rookkwarts ontspant en zorgt dat je beter dingen los kunt laten en kunt accepteren zoals ze zijn.

  Toon meer
 • Rozenkwarts

  Rozenkwarts

  Rozenkwarts is de steen van liefde en vrede en heeft een zachte en liefdevolle energie. Rozenkwarts opent het Hartchakra en leert je weer contact te maken met je gevoel.

  Toon meer
 • Roze Toermalijn

  Roze Toermalijn

  Roze Toermalijn is een beschermende en reinigende steen die balans brengt tussen lichaam en geest. Een steen die je steun en toeverlaat kan zijn in de zware periodes in je leven. Kalmeert en laat je leven vanuit je gevoel.

  Toon meer
 • Rutielkwarts

  Rutielkwarts

  Rutielkwarts is een zeer veelzijdige helende steen en bevordert de spirituele groei. Helpt je om vanuit je eigen kracht en eigen onafhankelijkheid te zijn wie je bent. Geeft zelfvertrouwen en bevordert zelfliefde.

  Toon meer
 • Saffier

  Saffier

  Saffier zorgt voor mentale rust en maakt de geest helder en scherp. Saffier trekt voorspoed aan en succes en helpt om je beter te kunnen uiten.

  Toon meer
 • Sardonyx

  Sardonyx

  Sardonyx geeft overzicht van het leven en laat je de diepere betekenis zien van alles wat je mee hebt gemaakt in je leven. Sardonyx helpt je bij het accepteren van het leven zoals het nu is.

  Toon meer
 • Schriftgraniet

  Schriftgraniet

  Schriftgraniet is een bijzondere combinatiesteen met een sterk aardende werking. Helpt bij het vinden van innerlijke rust in het hier en nu en voert pijnen en stress af.

  Toon meer
 • Scoleciet

  Scoleciet

  Scoleciet is een zachte en vriendelijke steen en helpt je om rust te vinden in moeilijke tijden. Scoleciet geeft een gevoel van vrijheid en helpt bij slaapproblemen.

  Toon meer
 • Seleniet

  Seleniet

  Seleniet is een fijne kalmerende steen en geeft rust. Seleniet staat bekend als een engelensteen en helpt je om contact te maken met energieën, engelen en andere dimensies.

  Toon meer
 • Septarie

  Septarie

  Septarie bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een aardende, kalmerende en zuiverende steen die helpt je gevoel te openen.

  Toon meer
 • Serpentijn

  Serpentijn

  Serpentijn is een sterk rustgevende steen en helpt bij chronische vermoeidheid en wanneer je uitgeput bent. Helpt bij nervositeit en wanneer je gestresst bent.

  Toon meer
 • Shiva Lingam

  Shiva Lingam

  Shiva Lingam is een onbewerkte heilige steen uit de Narmada rivier in India en brengt vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf in balans. Heeft een zuivere en intense trilling met veelal een positieve werking op seksuele problemen.

  Toon meer
 • Shungiet

  Shungiet

  Shungiet is een kalmerende beschermsteen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden.

  Toon meer
 • Slangen Jaspis

  Slangen Jaspis

  Slangen Jaspis absorbeert negatieve energie en brengt harmonie tussen lichaam en geest. Helpt om je doelen waar te maken, maakt strijdlustig en volhardend.

  Toon meer
 • Smaragd

  Smaragd

  Smaragd heeft een sterk ontgiftende werking en stimuleert de lever en gal. Het is een steen die onder andere reumatische klachten verminderd en versterkt het immuunsysteem.

  Toon meer
 • Sneeuwvlok Obsidiaan

  Sneeuwvlok Obsidiaan

  Sneeuwvlok Obsidiaan is een fijne zacht werkende Obsidiaan en werkt als een spiegel voor je ziel. Geeft inzicht en helpt met het ontdekken wie je werkelijk bent.

  Toon meer
 • Sodaliet

  Sodaliet

  Sodaliet vermindert prikkelbaarheid en onrust. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. Het is een steen die helpt om trouw te blijven aan jezelf en geeft je meer zelfvertrouwen.

  Toon meer
 • Spectroliet

  Spectroliet

  Spectroliet is een zeldzame variant van Labradoriet en is wat kleurrijker en energetisch sterker. Spectroliet is een perfecte beschermsteen voor hypergevoelige mensen. Werkt vooral op de aura. Maakt rustig en beschermt en heelt alles dat wordt bedreigd.

  Toon meer
 • Spiritkwarts

  Spiritkwarts

  Spiritkwarts ook wel Cactuskwarts genoemd brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Het is een steen die energetische storingen en blokkades corrigeert en werkt sterk op de Chakra's.

  Toon meer
 • Stilbiet

  Stilbiet

  Stilbiet behoort tot de stenen groep van de Zeolieten. Stilbiet heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking en helpt bij het helen van je gekwetste ziel. Geeft je liefdevolle ondersteuning in je spirituele ontdekkingstocht.

  Toon meer
 • Stromatoliet

  Stromatoliet

  Stromatoliet is een steen die veel wijsheid bevat en bestaat uit zeer oude gefossiliseerde algen. Heeft een fijne zachte energie en maakt je met zachte hand weerbaarder voor alle uitdagingen die het leven je biedt.

  Toon meer
 • Sugiliet

  Sugiliet

  Sugiliet is een krachtige en zeer veelzijdige steen. Vermindert andere andere klachten van hoofdpijn en epilepsie. Sugiliet geeft rust en versterkt alle zintuigelijke waarnemingen. Opent alle Chakra's en beschermt de aura tegen negatieve emoties.

  Toon meer
 • Super 7

  Super 7

  Super 7 is een zeer krachtige spirituele steen en bevordert transformatie en het ontwikkelen van paranormale gaven. Geeft inzicht in oud denken.

  Toon meer
 • Tektiet

  Tektiet

  Tektiet is een zeer spiritueel gesteenteglas en heeft een bijzondere energie. Bevordert spirituele en persoonlijke groei en geeft inzicht. Tektiet is een krachtige meditatiesteen en laat je makkelijk contact maken met andere dimensies en spirits.

  Toon meer
 • Thuliet

  Thuliet

  Thuliet is een steen die passie, sensualiteit en seksualiteit stimuleert. Het is een steen die helpt om weerstanden als uitdagingen te zien en deze te overwinnen.

  Toon meer
 • Thuliet in Veldspaat

  Thuliet in Veldspaat

  Thuliet in Veldspaat is een fijne combinatiesteen. Geeft rust, maakt creatief en zet je in je kracht. Helpt met het omgaan van veranderingen en geeft je vertrouwen in de toekomst.

  Toon meer
 • Tijgerijzer

  Tijgerijzer

  Tijgerijzer is de steen van het innerlijk weten en geeft kracht en vitaliteit. Perfecte steen om bij je te dragen bij uitputting, vermoeidheid of klachten van stress. Hele fijne aarde steen.

  Toon meer
 • Tijgeroog

  Tijgeroog

  Tijgeroog geeft aarding, rust en mentale helderheid. Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden op aards en spiritueel gebied. Brengt balans in het emotionele leven.

  Toon meer
 • Titanium Aura Kwarts

  Titanium Aura Kwarts

  Titanium Aura Kwarts zorgt voor energetische kracht en fitheid. Activeert alle Chakra's en versnelt persoonlijke leerprocessen.

  Toon meer
 • Topaas

  Topaas

  Topaas is een opbeurende maar ook rustgevende steen. Helpt tegen schommelingen in je stemming en ondersteunt op een zachte wijze je persoonlijke ontwikkeling. Geeft rust en laat je ontspannen.

  Toon meer
 • Turitella Agaat

  Turitella Agaat

  Turitella Agaat is een aardende steen en heeft een kalmerende en rustgevende werking. Het is een steen die je in balans brengt en je nuchter naar de uitdagingen van het leven laat kijken.

  Toon meer
 • Turkoois

  Turkoois

  Turkoois heeft een sterk geneeskrachtige en beschermende werking en is een steen die voornamelijk zorgt voor rust. Beschermt onder andere tegen negatieve energieën van buitenaf.

  Toon meer
 • Unakiet

  Unakiet

  Unakiet is een aardende steen en sterkt de geest en geeft inzicht in de oorzaken van problemen. Hierdoor kun je beperkende en blokkerende gedragspatronen en denkpatronen makkelijk doorbreken zodat je kunt groeien.

  Toon meer
 • Valkenoog

  Valkenoog

  Valkenoog laat je het grotere geheel zien en beschermt tegen kortzichtigheid. Geeft je het vermogen om schadelijke gedragspatronen te doorbreken. Verminderd stress en geeft rust.

  Toon meer
 • Versteend Hout

  Versteend Hout

  Versteend hout is een heerlijke aardende steen met een kalmerende werking. Helpt om echt in het NU te komen en het leven te accepteren zoals het nu is.

  Toon meer
 • Vuursteen

  Vuursteen

  Vuursteen is een aardende en veelzijdige helende steen. Zorgt voor de afvoer van overtollige energie en opname van voedende energie. Brengt rust en balans in de hormoonhuishouding en het endocriene systeem.

  Toon meer
 • Woestijnroos

  Woestijnroos

  Woestijnroos is een aardende steen en zeer geschikt voor luchtzuivering. Is een fijne steen als je wat energie kunt gebruiken. Met behulp van Woestijnroos kan de aarde energie beter door je lichaam worden opgenomen.

  Toon meer
 • Zeoliet

  Zeoliet

  Zeoliet is een verzamelnaam voor een groep kristallen zoals Stilbiet, Okeniet, Apofyliet, Phreniet en Scoleciet. Zeoliet heeft een zuiverende en ontgiftende werking.

  Toon meer
 • Zilveroog Serpentijn

  Zilveroog Serpentijn

  Toon meer
 • Zinkblende

  Zinkblende

  Toon meer
 • Zoïsiet

  Zoïsiet

  Zoïsiet is een sterk ontgiftende steen en bevordert de vruchtbaarheid en potentie. Ondersteunt je om jezelf te kunnen zijn en je vrij te maken van anderen.

  Toon meer
 • Zonnesteen

  Zonnesteen

  Zonnesteen verwarmt en maakt vrolijk. Een fijne steen om de seizoensgebonden gemoedstoestand te verbeteren. Heeft een zachte uitwerking op de stofwisseling en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

  Toon meer
 • Zwarte Maansteen

  Zwarte Maansteen

  Zwarte maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Heeft een sterke ontgiftende werking en stimuleert de vruchtbaarheid. Heeft een sterk kalmerende werking en bevordert de intuïtie.

  Toon meer
 • Zwarte Toermalijn

  Zwarte Toermalijn

  Zwarte Toermalijn of Schörl is een zeer sterk aardende steen en zet je met twee benen op de grond. Zeer krachtige steen tegen elektrosmog.

  Toon meer
 • Zwavelsteen

  Zwavelsteen

  Zwavel is giftig maar wanneer je de zwavelsteen in een ruimte zet absorbeert het alle negatieve energieën en stralingen. Een nuttige en prachtig fel gele steen.

  Toon meer

 

 

Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »