Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
A-B-C

A-B-C

 • Agaat

  Agaat

  Agaat komt voor in vele verschillende vormen, maten, tekeningen en kleuren. Bij Kristalmeester verkopen we alleen natuurlijke Agaat stenen en zijn deze nooit kunstmatig gekleurd.

  Toon meer
 • Amazoniet

  Amazoniet

  Amazoniet is een echte beschermsteen en een hele fijne steen voor hooggevoelige mensen. Amazoniet brengt verstand en gevoel weer in harmonie samen.

  Toon meer
 • Amethist

  Amethist

  Wellicht één van de meest bekende edelstenen en dat is niet zonder reden. Amethist is een zeer veelzijdige en diep spirituele steen. Helpt voor tal van klachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid maar ondersteunt ook bij je spirituele ontwikkeling.

  Toon meer
 • Ametrien

  Ametrien

  Ametrien is een combinatiesteen van Amethist en Citrien en brengt de helende eigenschappen van beide stenen bij elkaar. Dit resulteert in een zeer veelzijdige helende steen met een sterk vitaliserende en zuiverende werking. Ametrien zet je in je kracht.

  Toon meer
 • Amfiboliet

  Amfiboliet

  Amfiboliet is een steen die helpt bij het maken van keuzes. Vooral wanneer je je in een turbulente situatie bevindt en aan de vooravond staat van het maken van grote keuzes.

  Toon meer
 • Ammoniet

  Ammoniet

  Ammoniet is een spiraalvormig fossiel met een sterk aardende werking die je herinnert waarom je hier op aarde bent. Het is een krachtige reiniger en bevordert de energetische doorstroming en celstofwisseling.

  Toon meer
 • Angeliet

  Angeliet

  Angeliet is een beschermende en kalmerende steen die je helpt om spiritueel contact te maken met de kosmos en je ondersteunt in het accepteren en uiten van je gevoelens en waarheden vooral als je dat niet zo goed durft.

  Toon meer
 • Anhydriet

  Anhydriet

  Anhydriet brengt je in contact met jezelf en terug naar je gevoel. Het is een steen die je helpt bij het vinden van je spirituele gaves en zet je op je eigen pad. Anhydriet verscherpt je waarnemingen en brengt rust in je hoofd.

  Toon meer
 • Apachetranen

  Apachetranen

  Apachetranen beschermen de aura en absorberen negatieve energie. Heffen energetische blokkades op en ondersteunen bij het verwerken van traumatische ervaringen. Een hele fijne steen voor als je aards zwaar zit.

  Toon meer
 • Apatiet

  Apatiet

  Apatiet is een zeer veelzijdige steen en komt voor in verschillende kleuren. Iedere kleur resoneert met verschillende chakra's en kent zijn specifieke werking. Hele fijne steen voor hyperactieve en autistische kinderen.

  Toon meer
 • Apofyliet

  Apofyliet

  Apofyliet is een krachtige geleider van energieën. Maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Geeft rust en maakt je mild in je oordeel naar jezelf en anderen. Apofyliet is de perfecte meditatiesteen.

  Toon meer
 • Aquamarijn

  Aquamarijn

  Aquamarijn is een zeer veelzijdige steen en kalmeert lichaam en geest. Het overbelaste immuunsysteem komt weer tot rust en er ontstaat balans in het hormonale stelsel. Aquamarijn ontspant en zet je in het hier en nu. Hele fijne meditatiesteen.

  Toon meer
 • Aragoniet

  Aragoniet

  Aragoniet is een aardende en verwarmende kalksteen en helpt onder andere bij ontstekingen van de gewrichten en stimuleert de doorbloeding van weefsels. Het is een steen die vrolijk maakt en zorgt voor rust in je hoofd. Fijne steen voor gevoelige mensen.

  Toon meer
 • Atlantisiet

  Atlantisiet

  Atlantisiet is een bijzondere combinatie steen bestaande uit Serpentijn en Stichtiet. Een rustgevende en aardende steen die helpt om je remmingen weg halen zodat je ware ik beter gezien kan worden. Activeert de Kundalini energie in je lichaam.

  Toon meer
 • Auraliet 23

  Auraliet 23

  Auraliet 23 heeft een sterke en complexe trilling. Een kristal die je met twee benen in het NU zet maar ook het universum opent voor spirituele inzichten.

  Toon meer
 • Aura kwarts

  Aura kwarts

  Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden. Energetisch zeer krachtig door de versterkende energie van de metalen. Zeer hoge en fijne trilling. Echte engelensteen.

  Toon meer
 • Aventurijn

  Aventurijn

  Aventurijn is een zachte maar veelzijdige en krachtige helende steen. Heeft een onstpannende en kalmerende werking en beschermt tegen elektromagnetische straling. Ontdek de veelzijdige wereld van Aventurijn...

  Toon meer
 • Azeztuliet

  Azeztuliet

  Azezthuliet heeft een zachte en liefdevolle energie met een zeer hoge trilling. Krachtige helende steen die je diepe inzichten geeft en je bewustzijn vergroot. Laat niet dienende gedragspatronen zien waardoor je de noodzaak gaat voelen deze te doorbreken.

  Toon meer
 • Azumar

  Azumar

  Azumar is een "nieuwe" steen en perfect voor als je even vast zit in aardse problemen. Azumar is een echte gevoelssteen en heeft een helende werking op het emotionele lichaam. Helpt je transformatie naar een spiritueler bewustzijn.

  Toon meer
 • Azuriet-Malachiet

  Azuriet-Malachiet

  Azuriet-Malachiet is een bijzondere combinatiesteen die maar op een paar plekken in de wereld gevonden wordt. Geeft bijzondere spirituele inzichten en laat je makkelijk kennis maken met nieuwe dimensies.

  Toon meer
 • Bariet

  Bariet

  Bariet zet je in je kracht en zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Bariet brengt je in balans en helpt om je te focussen op de dingen die je belangrijk vindt.

  Toon meer
 • Bergkristal

  Bergkristal

  Bergkristal is een sterk energetische steen met veel lichtkracht en positieve energie. Heeft een sterk zuiverende werking en ruimt energetische blokkades in de Chakra's op.

  Toon meer
 • Borniet

  Borniet

  Borniet maakt vrolijk en helpt je om negativiteit los te laten. Het is een effectieve beschermsteen tegen negatieve en schadelijke gedachten. Het is een steen die je laat genieten van het leven.

  Toon meer
 • Brandberg kristal

  Brandberg kristal

  Brandberg kristallen zijn meesterkristallen en kenmerken zich door een enorm hoge trilling en grote helende eigenschappen.

  Toon meer
 • Bronziet (Bronsiet)

  Bronziet (Bronsiet)

  Bronziet is een echte beschermsteen met een sterke aardende werking. Helpt je om in het "hier en nu" te zijn en om het hoofd koel te houden wanneer het stormt in je leven.

  Toon meer
 • Bumble bee Jaspis

  Bumble bee Jaspis

  Bumble Bee Jaspis komt voor in een bonte kleurenmix en is een steen die laat zien waarvoor jij op aarde bent en stimuleert om je eigen pad te bewandelen.

  Toon meer
 • Cactuskwarts

  Cactuskwarts

  Cactuskwarts ook wel Spiritkwarts genoemd brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Het is een steen die energetische storingen en blokkades corrigeert en werkt sterk op de Chakra's.

  Toon meer
 • Calciet

  Calciet

  Calciet stimuleert de lichamelijke, geestelijke en spirituele groei. Geeft hoop en moed en transformeert negatieve energie in de ruimte. Komt in vele kleuren voor.

  Toon meer
 • Candle kwarts

  Candle kwarts

  Candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen. Stimuleert je spirituele groei, heelt je innerlijke kind, herstelt en versterkt je aura en brengt je chakra's in balans. Een confronterende steen die je in contact brengt met je ware zelf.

  Toon meer
 • Cavansiet

  Cavansiet

  Cavansiet is een sterke energetische steen die mooie inzichten geeft op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Het is een steen die je makkelijk contact laat maken met je gidsen en kalmeert en verzacht lichaam en geest.

  Toon meer
 • Carneool

  Carneool

  Carneool is een veelzijdige, kalmerende en verwarmende steen. Is goed voor de spijsvertering en heeft een zuiverende werking. Vermindert depressieve gevoelens, vermindert stress en zorgt dat je op pragmatische wijze je stukken aangaat

  Toon meer
 • Celestien

  Celestien

  Celestien is een echte engelensteen en zet aan tot spirituele ontwikkeling. Geeft duidelijkheid over het spirituele pad dat je loopt.

  Toon meer
 • Chalcedoon

  Chalcedoon

  Chalcedoon is een veelzijdige steen die helpt bij tal van lichamelijke aandoeningen maar het is ook een rustgevende en inzichtgevende steen.

  Toon meer
 • Charoïet

  Charoïet

  Charoïet is een krachtige energetische en spirituele steen die je helpt om grote veranderingen in je leven aan te brengen. Geeft diep inzicht over wat je taak hier op aarde is zodat je zonder twijfel besluiten durft te nemen.

  Toon meer
 • Chiastoliet / Kruissteen

  Chiastoliet / Kruissteen

  Chiastoliet is een beschermsteen die de aura reinigt en versterkt. Geeft innerlijke rust en brengt evenwicht en harmonie in je systeem.

  Toon meer
 • Chrysocolla

  Chrysocolla

  Chrysocolla is een steen die spanningen reduceert, ontgiftend werkt en het Keel- en Hartchakra opent waardoor je beter vanuit je hart durft te communiceren.

  Toon meer
 • Chrysopraas

  Chrysopraas

  Chrysopraas heeft een zuiverende werking op het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Helpt om te accepteren wie je bent met al je goede en minder goede eigenschappen. Nodigt je uit om opnieuw contact te maken met je innerlijke kind.

  Toon meer
 • Citrien

  Citrien

  Citrien is een warme, opbeurende en beschermende steen. Met de sterk zuiverende eigenschappen geeft Citrien energie, zelfvertrouwen en nodigt uit om dromen na te jagen.

  Toon meer
Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »