Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Cactuskwarts

Cactuskwarts

Cactuskwarts of Spiritkwarts brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Corrigeert energetische storingen en blokkades. Werkt sterk op de Chakra's.

  • Geen producten gevonden

Informatie en werking

Cactuskwarts wordt ook wel een Spiritkwarts of zielenkwarts genoemd. Het kristal kenmerkt zich door de vele kleine kristalletjes die langs de oorspronkelijke kwartskristal groeien. De specifieke gele kleur komt door de aanwezigheid van Limoniet aan de buitenkant van de kristallen. Dit zorgt voor een mooi olie-achtige glanseffect. 

Cactuskwarts brengt positieve energie en biedt bescherming. Cactuskwarts kan gebruikt worden om energetische storingen en blokkades te corrigeren en om een gebied af te schermen van negatieve energie. Cactuskwarts werkt ook sterk op de chakra's en lijnt deze uit en brengt balans aan tussen de verschillende chakra's. 

Op fysiek niveau kan Cactuskwarts een krachtige ondersteuning bieden bij hersenletsel en kan een kalmerende werking hebben. Het is dan ook een fijne steen om bij je te dragen tijdens stress of uitputting. Cactuskwarts is ook een steen die helpt tijdens het stervensproces, verzacht verdriet en geeft troost geeft bij rouw. 

Kleur

Glanzend geel, licht roze en alle kleurschakeringen daartussen

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Hardheid

7

Vindplaatsen

Zuid-Afrika

Verzorging 

Cactuskwarts kan op alle manieren verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.

Kristalmeester 9,8 / 10 - 420 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »