Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
Canvansiet

Canvansiet

Canvansiet is een sterke energetische steen die mooie inzichten geeft op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Het is een steen die je makkelijk contact laat maken met je gidsen en kalmeert en verzacht lichaam en geest.

Seen 2 of the 2 products

Informatie en werking

Canvansiet is sterk energetische steen en over het algemeen wat zeldzamer en kostbaarder. Canvansiet geeft inzicht en groei op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Het is een steen die je makkelijk contact laat maken met je gidsen en bevordert je mediamieke gaven en spirituele vaardigheden. Canvansiet kalmeert en verzacht lichaam en geest. Het bevordert onder andere het leervermogen en logisch denken. Daarnaast helpt Canvansiet je met het verwoorden van je nieuw verworven inzichten. Canvansiet heeft meestal wat moedergesteente om zich heen en dit is fijn omdat het zorgt voor wat extra aarding tijdens je spirituele ontdekkingsreis. Door het makkelijke contact dat je kunt bewerkstelligen met je gidsen is Canvasiet een fijne meditatiesteen om diep naar binnen te keren en te luisteren naar de antwoorden die gegeven worden. Canvansiet maakt aardse dingen minder zwaar en zorgt voor een positieve houding ten aanzien van je aardse uitdagingen. 

Op lichamelijk vlak werkt Canvansiet positief op het hormoonsysteem en brengt het rust in je systeem. Een fijne steen om mee te werken wanneer je veel stressgerelateerde klachten ervaart. Ook werkt Canvansiet goed bij nierklachten, oogproblemen en oorklachten.  

Kleur

Blauw tot Turkoois blauw

Chakra

Keelchakra, Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld 

Waterman

Eigenschappen

Hardheid: 3 - 4

Dichtheid: 2,25

Vindplaatsen

India en de Verenigde Staten 

Verzorging

Canvansiet is een kwetsbare steen en verdraagt water niet goed. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.

Kristalmeester 9,8 / 10 - 420 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »