Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
D-E-F

D-E-F

 • Dalmatier Jaspis

  Dalmatier Jaspis

  Dalmatier Jaspis is een sterk beschermende steen die helpt tegen negatieve straling en negatieve energieën. Het is een steen die zorgt voor aarding en helpt om malende gedachten in je hoofd tot rust te brengen.

  Toon meer
 • Diopsiet

  Diopsiet

  Diopsiet bevordert je intellectuele vaardigheden en opent tegelijkertijd je hart. Helpt je om onbevooroordeeld naar gebeurtenissen te kijken en om jezelf en anderen te vergeven voor gemaakte fouten. Stimuleert de spirituele groei.

  Toon meer
 • Dumorturiet

  Dumorturiet

  Dumorturiet is een veelzijdige steen en helpt goed bij zenuw gerelateerde pijnen. Dumorturiet helpt je om meer te genieten van het leven. Een fijne steen voor mensen die extreem veel stress ervaren en bij onrustige en overgevoelige kinderen.

  Toon meer
 • Epidoot

  Epidoot

  Epidoot is een sterk inzichtgevende steen en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Het is een steen die je laat uitzoomen en die je realistisch naar zaken laat kijken. Versterkt je eigenwaarde en helpt je te accepteren zoals je bent.

  Toon meer
 • Fluoriet

  Fluoriet

  Fluoriet is een vaak kleurrijke en beschermende en emotioneel stabiliserende steen. Grijpt aan bij vele verschillende lichamelijke klachten. Fluoriet is een fijne steen om mee te mediteren. Stimuleert je om zelf keuzs te maken in het leven.

  Toon meer
Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »