Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
G-H-I

G-H-I

 • Gabbro (Blizzard Stone)

  Gabbro (Blizzard Stone)

  Gabbro geeft inzicht in de zwakke kanten van je karakter en helpt om hier mee om te gaan. Het is een fijne steen voor zeer gevoelige mensen. Aardend en brengt de chakra's en energiehuishouding in balans.

  Toon meer
 • Gele Opaal

  Gele Opaal

  Gele Opaal is een beschermende steen die je een geborgen en veilig gevoel geeft. Het is een steen die je weer in contact brengt met je ware zelf.

  Toon meer
 • Girasol Opaal

  Girasol Opaal

  Girasol is een zuiverende steen die het zelfreinigend vermogen van het lichaam stimuleert. Het is ook een kalmerende steen en zorgt voor vreugde en blijheid. Laat je innerlijke kind naar boven komen. Een wat onderschatte maar mysterieuze steen.

  Toon meer
 • Golden Healer kristal

  Golden Healer kristal

  Het Golden Healer Kristal is een bijzonder breed inzetbaar kristal die ingrijpt op alle fysieke en energetische lagen inclusief de aura. De fijne warme energie van de Golden Healder kristal is makkelijk te voelen en zeer toegankelijk.

  Toon meer
 • Gouden driehoek

  Gouden driehoek

  De gouden driehoek (Bergkristal, Amethist & Rozenkwarts) is een mooie combinatie waarbij elke steen zich energetisch met elkaar verbindt en versterkt. De gouden driehoek zuivert de energie in ruimtes en brengt balans en harmonie in de ruimte.

  Toon meer
 • Granaat

  Granaat

  Granaat is een veelzijdige edelsteen en versterkt onder andere het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Helpt bij oververmoeidheid, overspannenheid en geeft energie en spirit op momenten dat het leven uitzichtloos lijkt.

  Toon meer
 • Groene Opaal

  Groene Opaal

  Groene Opaal is een beschermende steen die je in contact brengt met de energie en liefde uit de natuur. Groene Opaal maakt vrolijk en bevordert het zelfgenezend vermogen.

  Toon meer
 • Heliotroop

  Heliotroop

  Heliotroop is een beschermende, aardende en zuiverende steen. Helpt je als je extreem vermoeid en uitgeput bent. Het is een kalmerende steen die je helpt om mooie dromen te ervaren en beschermt je tegen nachtmerries. Je wordt weer uitgerust wakker.

  Toon meer
 • Hematiet

  Hematiet

  Hematiet is een sterk aardende en beschermende steen. Geeft je zelfvertrouwen en helpt met het doorbreken van oude schadelijke gedragspatronen. Maakt je bewust van wat je echt nodig hebt.

  Toon meer
 • Hematietkwarts

  Hematietkwarts

  Hematietkwarts heeft een sterk aardende werking en is een fijne steen om na een ziekte snel te herstellen. Vergroot je intuïtie en laat je pragmatisch en logisch denken. Maakt de geest helder.

  Toon meer
 • Howliet

  Howliet

  Howliet is een fijne veelzijdige steen met een aardende en kalmerende uitwerking. Geeft inzicht in eigen handelen en helpt je om controle over je leven te krijgen. Opent het derde oog en helpt om de intuïtie te versterken.

  Toon meer
 • Hyperstheen

  Hyperstheen

  Toon meer
 • Ioliet

  Ioliet

  Ioliet is een kalmerende die je innerlijke wijsheid naar boven brengt en je de kracht geeft om volledig jezelf te kunnen en durven te zijn.

  Toon meer
 • Iriskwarts

  Iriskwarts

  Iriskwarts is een bijzonder energetische variant van Bergkristal met heel veel positieve energie. Iriskwarts heeft veel interne breuklijnen en prachtige regenbogen. Iriskwarts brengt vitaliteit en laat de zon weer in je stralen.

  Toon meer
Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »