Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
J-K-L

J-K-L

 • Jade

  Jade

  Mooie groene Jade is een reinigende steen die sterk zuiverend werkt. Opent het Hartchakra, bevordert (zelf)liefde en creativiteit en trekt voorspoed aan.

  Toon meer
 • Jaspis

  Jaspis

  Jaspis komt voor in een veelvoud aan kleuren, kleurcombinaties en tekeningen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten Jaspis en vaak levert iedere soort tekening of kleurcombinatie weer een nieuwe handelsnaam op. Zie hieronder een overzicht.

  Toon meer
 • Jaspis Breccie

  Jaspis Breccie

  Jaspis Breccie kenmerkt zich door Kwartsporfier insluitingen van rood, geel en wit. Werkt door de kwartsinsluitingen doorgaans wat krachtiger dan Rode Jaspis maar deelt verder dezelfde eigenschappen.

  Toon meer
 • Kabamba Jaspis

  Kabamba Jaspis

  Kabamba Jaspis is een sterk helende steen en laat zien wie je werkelijk bent met alle goede en slechte eigenschappen. Kabamba Jaspis sterkt je zodat je je eigen weg kunt bewandelen.

  Toon meer
 • Kalkoöliet

  Kalkoöliet

  Kalkoöliet is een fijne zachte en aardende steen met een reinigende werking voor lichaam, geest en aura. Helpt om los te laten wat je iet meer dient. Vermindert het piekeren.

  Toon meer
 • Kyaniet

  Kyaniet

  Kyaniet is een spirituele steen met sterk rustgevende eigenschappen. Kyaniet geeft rust in je hoofd en maakt je gedachten helder. Kyaniet is dan ook een heerlijke meditatie steen met als extra bonus ook een sterk aardende werking.

  Toon meer
 • K2 Azuriet

  K2 Azuriet

  K2 Azuriet is een mooie combinatie steen van Azuriet en Graniet. Heeft een fijne aardende werking en een hoge trilling die je mooie inzichten geeft wanneer je naar binnen keert. Versterkt je intuïtie.

  Toon meer
 • Labradoriet

  Labradoriet

  Labradoriet is de perfecte beschermsteen voor hypergevoelige mensen. Werkt vooral op de aura. Labradoriet is een steen die rustig maakt en alles heelt en beschermd dat wordt bedreigd.

  Toon meer
 • Landschapsjaspis

  Landschapsjaspis

  Landschapsjaspis is een aardende en beschermende steen en zet je met twee benen op de grond. Zet aan tot actie om je doelen te bereiken.

  Toon meer
 • Lapis Lazuli

  Lapis Lazuli

  Lapis Lazuli is een zeer veelzijdige steen en geeft inzicht in jezelf waardoor je meer durft te leven vanuit je eigen authenticiteit. Een confronterende steen maar als je durft met mooie resultaten.

  Toon meer
 • Larimar

  Larimar

  Larimar zorgt voor een gevoel van innerlijke vrijheid en geeft rust en balans. Helpt je om niet bij de pakken neer te zitten wanneer het leven even tegenzit. Helpt om gevoelens van angst en stress te verminderen.

  Toon meer
 • Lavendelkwarts

  Lavendelkwarts

  Lavendelkwarts is een combinatie tussen Rozenkwarts en Amethist. Zeer spirituele en liefdevolle steen die met zijn zachte energie emotionele rust geeft. Leert je om liefde te ontvangen en heeft een ontspannende en troostende werking.

  Toon meer
 • Lemurische Golden Healer

  Lemurische Golden Healer

  Lemurische Golden Healer kristallen zijn echte nieuwetijdskristallen en meester healers. Ze hebben de oude kennis van Lemurie in zich opgeslagen die klaar is om ontdekt te worden.

  Toon meer
 • Lemurische Bergkristal

  Lemurische Bergkristal

  Lemurische Bergrkristal heeft een enorm sterke lichtkracht en is een echt nieuwetijdskristal met een zeer hoge en sterke trilling. Een echt meesterkristal waarin veel kennis is opgeslagen.

  Toon meer
 • Lepidoliet

  Lepidoliet

  Lepidoliet is een rustgevende en kalmerende steen die je laat ontdekken wat je spirituele talenten zijn. Fijne steen om bij je te dragen tijdens periodes van stress en gevoelens van depressie.

  Toon meer
 • Luipaard Jaspis

  Luipaard Jaspis

  Luipaard Jaspis is een sterk aardende steen en zet je met twee voeten op de grond. Brengt je in evenwicht en helpt om echt contact te maken met jezelf. Laat je luisteren naar je innerlijke stem en maakt daadkrachtig om oude patronen te doorbreken.

  Toon meer
Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »