Gratis verzenden vanaf €50,-
Uitgebreide beschrijving bij iedere bestelling
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Vertrouwd adres
M-N-O

M-N-O

 • Maansteen

  Maansteen

  Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Heeft een sterk ontgiftende werking en stimuleert de zwangerschap. Heeft een sterk kalmerende werking en bevordert de intuïtie.

  Toon meer
 • Magnesiet

  Magnesiet

  Magnesiet is een fijne kalmerende en ontspannende helende steen. Stimuleert de vetstofwisseling, stilt de eetlust en breekt cholesterol af. Heeft een ontgiftende en vochtafdrijvende werking.

  Toon meer
 • Magnetiet

  Magnetiet

  Magnetiet heeft een sterk aardende werking en kan onder andere worden gebruikt voor talloze pijnlijke klachten zoals rugklachten, nekklachten en spierpijnen. Heeft een grote invloed op de energie huishouding en reguleert de energiestromen in het lichaam.

  Toon meer
 • Mahonie Obsidiaan

  Mahonie Obsidiaan

  Mahonie Obsidiaan is een confronterende steen en werkt als een soort spiegel die zeer heftige emoties kan oproepen. Heft onder andere energetische blokkades op.

  Toon meer
 • Malachiet

  Malachiet

  Malachiet is een sterke beschermsteen tegen elektromagnetische straling en aardstralen. Daarnaast is Malachiet ook een krachtige zuiverende steen voor zowel het fysieke als energetische lichaam.

  Toon meer
 • Merliniet

  Merliniet

  Merliniet is een spirituele sjamanensteen die helpt om contact te maken met andere dimensies. Zorgt voor balans tussen uitersten en stimuleert spirituele talenten en gaves.

  Toon meer
 • Moldaviet

  Moldaviet

  Moldaviet is een echte transformatie steen en bevordert de spirituele groei. Moldaviet is een sterk inzichtgevende steen en laat je onbegrensd denken.

  Toon meer
 • Mookaiet

  Mookaiet

  Mookaiet is een echte aardende, beschermende en zuiverende steen. Mookaiet maakt je daadkrachtig en weerbaarder. Helpt om je ideeën om te zetten in actie.

  Toon meer
 • Nefriet

  Nefriet

  Nefriet is een zeer reinigende en ontgiftende steen die de verschillende systemen in het lichaam in balans brengt. Nefriet heeft een zeer helend en rustgevend karakter en bevordert zachtheid, liefde en tolerantie naar elkaar toe.

  Toon meer
 • Oceaan Jaspis

  Oceaan Jaspis

  Oceaan Jaspis is een steen die lichamelijke en energetische stukken op celniveau heelt. Stabiliseert onder andere de nieren en bijnieren en heeft een positieve werking op de schildklier. Bevordert het loslaten van stress.

  Toon meer
 • Onyx

  Onyx

  Onyx is een belangrijke beschermsteen en heeft een positieve werking op de huid, haren en nagels. Onyx is een fijne kalmerende steen en helpt als je teveel piekert en maalt. Laat negatieve gedachten en boosheid verdwijnen.

  Toon meer
 • Opaliet

  Opaliet

  Opaliet heeft een fijne zachte warme energie en is een echte nieuwetijdssteen. Heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen. Zorgt voor zelfreflectie, zet je in je kracht en geeft vrolijkheid.

  Toon meer
Kristalmeester 9,8 / 10 - 420 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »