Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
P-Q-R

P-Q-R

 • Pietersiet

  Pietersiet

  Pietersiet is een fijne meditatiesteen en brengt de Chakra's in evenwicht. Het is een steen die je kan laten ervaren wat de volgende stappen op je levenspad zijn. Het is een steen die je helpt om je eigen weg te volgen, om keuzes te helpen maken.

  Toon meer
 • Polychroom Jaspis

  Polychroom Jaspis

  Polychroom Jaspis is een steen die rust creëert in tijden van chaos. Het is een sterk aardende steen die je terug brengt bij jezelf. Polychroom Jaspis is een fijne steen tegen stress en brengt je weer in balans.

  Toon meer
 • Prehniet

  Prehniet

  Prehniet is een fijne zachte en rustgevende steen die spanningen en stress laat smelten als sneeuw voor de zon. Helpt in je spirituele groei en om je hart te openen voor jezelf en anderen.

  Toon meer
 • Pyriet

  Pyriet

  Pyriet is een veelzijdige steen die de weerstand en het immuunsysteem versterkt. Het is een steen die openheid en eerlijkheid naar jezelf toe bevordert en je leert om te accepteren wie je bent. Zeer goede steen voor intense meditaties.

  Toon meer
 • Pyrolusiet

  Pyrolusiet

  Pyrolusiet is een veelzijdige steen die met name ingrijpt op het energetische veld en helpt met het doorbreken van energetische blokkades en stoornissen. Versterkt, balanceert en reinigt de aura.

  Toon meer
 • Quantum Quattro

  Quantum Quattro

  Quantum Quattro is een zachte maar krachtige helende steen bestaande uit Chrysocolla, Dioptaas, Rookkwarts, Malachiet en Shattuckiet. Heeft een ontgiftende werking en verwijdert negatieve energie. Werkt op alle Chakra's en brengt balans tussen lichaam en

  Toon meer
 • Regenboog Maansteen

  Regenboog Maansteen

  Regenboog Maansteen of Witte Labradoriet is een subtiele maar krachtige beschermsteen. Resoneert met de liefde en versterkt de vrouwelijke intuïtie. Regenboog Maansteen zet je in je kracht en ondersteunt je in periodes van transformatie.

  Toon meer
 • Rhodoniet

  Rhodoniet

  Rhodoniet is een steen die zowel emotionele als fysieke wonden geneest. Rhodoniet is een rustgevende steen en laat je contact maken met je hart, wat je voelt en stimuleert op deze wijze meer zelflliefde en vergeving voor je naasten.

  Toon meer
 • Rhyoliet

  Rhyoliet

  Rhyoliet is een sterk aardende steen en brengt je in evenwicht. Helpt om je emoties beheersbaar te maken en ondersteunt je in turbulente tijden. Zet je met twee voeten op de grond in het hier en nu.

  Toon meer
 • Robijn in Fuchsiet

  Robijn in Fuchsiet

  Robijn in Fuchsiet is een interessante combinatiesteen die energie en kracht geeft maar tegelijkertijd ook zorgt voor ontspanning en mooie inzichten. Fijne steen voor mensen die zich vaak door anderen energetisch voelen leeggezogen.

  Toon meer
 • Robijn in Zoïsiet

  Robijn in Zoïsiet

  Robijn in Zoïsiet is een prachtige combinatiesteen en zorgt voor fijne magie. Helpt je met het ontwaken van wie je werkelijk bent. Kan verborgen gevoelens naar boven brengen en bevordert de creativiteit.

  Toon meer
 • Rode Jaspis

  Rode Jaspis

  Rode Jaspis is een zeer krachtige en fijne aardende steen. Werkt sterk zuiverend en ontgiftend en heeft een gunstige werking bij koorts. Heeft een ondersteundende werking op de spijsverteringsorganen en het hormoonstelsel.

  Toon meer
 • Rookkwarts

  Rookkwarts

  Rookkwarts is een sterk beschermende en zuiverende steen. Heerlijke steen om bij je te dragen wanneer je gebukt gaat onder stress gerelateerde klachten. Rookkwarts ontspant en zorgt dat je beter dingen los kunt laten en kunt accepteren zoals ze zijn.

  Toon meer
 • Rozenkwarts

  Rozenkwarts

  Rozenkwarts is de steen van liefde en vrede en heeft een zachte en liefdevolle energie. Rozenkwarts opent het Hartchakra en leert je weer contact te maken met je gevoel.

  Toon meer
 • Roze Toermalijn

  Roze Toermalijn

  Roze Toermalijn is een beschermende en reinigende steen die balans brengt tussen lichaam en geest. Een steen die je steun en toeverlaat kan zijn in de zware periodes in je leven. Kalmeert en laat je leven vanuit je gevoel.

  Toon meer
 • Rutielkwarts

  Rutielkwarts

  Rutielkwarts is een zeer veelzijdige helende steen en bevordert de spirituele groei. Helpt je om vanuit je eigen kracht en eigen onafhankelijkheid te zijn wie je bent. Geeft zelfvertrouwen en bevordert zelfliefde.

  Toon meer
Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »