Gratis verzenden vanaf €55,- in Nederland
Veilig betalen online!
Webwinkelkeur gecertificeerd!
Gratis verzenden vanaf €90,- in België
Sodaliet

Sodaliet

Sodaliet vermindert prikkelbaarheid en onrust. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. Het is een steen die helpt om trouw te blijven aan jezelf en geeft je meer zelfvertrouwen.

Seen 10 of the 10 products

Informatie en werking

Sodaliet is een steen die prikkelbaarheid en onrust verminderd. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. Helpt om trouw te blijven aan jezelf en geeft meer zelfvertrouwen. Sodaliet verminderd schuldgevoelens en helpt je om de waarheid te durven uiten en meer te varen op je intuïtie. Het is een steen die een bepaald gevoel van vrijheidsdrang en idealisme bevordert. Ook absorbeert Sodaliet elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers of mobiele telefoons. 

Op lichamelijk vlak helpt Sodaliet bij ontstekingen en zorgt het voor een evenwichtige stofwisseling. Mensen die veel vocht vasthouden kunnen baat hebben om Sodaliet bij zich te dragen. Soldaliet helpt bij oververmoeidheid, werkt bloeddrukverlagend en heft zowel fysieke als geestelijke blokkades op. Sodaliet grijpt onder andere aan op het Keelchakra en helpt bij keelklachten of klachten in het halsgebied, strottenhoofd en de stembanden. 

Op spiritueel gebied is Sodaliet een sterk inzichtgevende steen die fijn is om bij je te hebben tijdens diepe meditaties. Het is een steen die de pijnappelklier stimuleert en het Voorhoofdchakra opent. 

Kleur

Blauw met witte aders

Chakra

Voorhoofdchakra, Keelchakra

Sterrenbeeld

Boogschutter, Maagd

Hardheid

5,5 - 6

Vindplaatsen

Brazilië, Zuidwest-Afrika, Noorwegen, Verenigde Staten, India, China, Italië. 

Verzorging

Sodaliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.

Kristalmeester 9,8 / 10 - 433 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »