• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aardbeien Rozenkwarts

Een zeer veelzijdige steen met een zachte liefdevolle energie om je hart te openen en weer contact te kunnen maken met je gevoelens.
Geen producten gevonden...

Aardbeien Rozenkwarts

 

Informatie en werking

Aardbeien Rozenkwarts is een zuiverende steen voor het lichaam en stimuleert de nieren en de bijnieren. Het is een steen die het fysieke hart en de bloedcirculatie versterkt. Aardbeien Rozenkwarts helpt ook kalmerend, ontspannend en geruststellend. Huidklachten ten gevolge van stressklachten kunnen aanzienlijk verminderen door het dragen van Aardbeien Rozenkwarts. Ook klachten van brandwonden en blaren kunnen verzachten. 

Aardbeien Rozenkwarts is een fijne steen voor mensen die moeite hebben om met hun gevoelens in contact te komen of deze verdrongen hebben. Aardbeien Rozenkwarts laat je weer contact maken met je zachte kant en is een echte hartopener. Door dit toe te laten kunnen eventuele emotionele trauma's helen. Aardbeien Rozenkwarts geeft je ook meer zelfvertrouwen zodat je ook durft om met een open hart te kunnen leven. 

Spiritueel gezien opent Aardbeien Rozenkwarts het Hartchakra en zorgt het voor innerlijke genezing en meer eigenliefde. Negatieve energie wordt vervangen door liefdevolle energie en de durf om je kwetsbaar op te stellen. Tijdens meditaties helpt Aardbeien Rozenkwarts je herinneren wie je werkelijk bent en stimuleert van daaruit geestelijke groei en zelfkennis. 

 

Kleur

Diepe roze kleur met witte belijning

 

Chakra 

Hartchakra

 

Sterrenbeeld 

Stier en Weegschaal

 

Hardheid

7

 

Vindplaatsen

Madagaskar

 

Verzorging 

Aardbeien Rozenkwarts kan door zonlicht verbleken. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Aardbeien Rozenkwarts is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.