• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Azuriet-Malachiet

Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Azuriet-Malachiet

 

Informatie en werking

Azuriet-Malachiet is een bijzondere combinatiesteen die je niet heel erg vaak tegenkomt. Het is een combinatiesteen die maar op een paar plekken in de wereld gevonden wordt. Azuriet met Malachiet vormt een bijzondere combinatie en draagt een positieve vitaliserende energie met zich mee. Het is een fijne steen om bij je te hebben wanneer je verdrietig bent of je ongelukkig voelt. De steen helpt om je te openen zodat je je opgekropte emoties durft te uiten. Azuriet-Malachiet is dan ook een zeer geschikte steen om troost te bieden bij liefdesverdriet. Azuriet-Malachiet zorgt voor een fijne balans in je systeem en heeft een sterk ontgiftende werking op de lever, de schildklier en het immuunsysteem. Het is een steen met sterk helende eigenschappen voor verschillende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en door het hoge kopergehalte voert de steen veel urinezuren af en dit geeft verlichting bij klachten van artritis en artrose. 

Op spiritueel gebied geeft Azuriet-Malachiet bijzondere inzichten en legt het verassende verbanden in je (on-ontdekte) kennisgebieden. Azuriet opent het derde oog en laat je makkelijk kennis met nieuwe dimensies. Het is wel van belang dat je goed geaard bent wanneer je gaat werken met deze steen.  

 

Kleur

Azuurblauw met groen

 

Chakra

Hartchakra, Voorhoofdchakra

 

Sterrenbeeld

Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Vissen

 

Hardheid

3,5 - 4

 

Vindplaatsen

Rusland, Zambia, Congo

 

Verzorging

Azuriet-Malachiet verdraagt geen water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Azuriet-Malachiet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.