• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chiastoliet / Kruissteen

Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Chiastoliet / Kruissteen

 

Informatie en werking

Chiastoliet wordt ook wel eens Kruissteen genoemd en is een beschermende steen. Het is een steen die de aura reinigt en versterkt. Chiastoliet geeft innerlijke rust en brengt evenwicht en harmonie in je systeem. Het is een steen die je inzicht geeft in wie je werkelijk bent en wat je levensmissie op aarde is. Chiastoliet maakt nuchter en realistisch en verminderd angsten. Het zorgt dat negatieve gedachten en emoties niet langer grip op je hebben. Chiastoliet ondersteunt je in het maken van keuzes wanneer je op een kruispunt in je leven staat. Chiastoliet is een steen die helpt bij mensen die in de laatste fase van hun leven zitten. Helpt bij de overgang naar de dood en kan veel steun bieden aan mensen die het leven niet los durven te laten. 

Chiastoliet heeft een koortsverlagende werking en versterkt het immuunsysteem. Chiastoliet helpt bij uitputting en wanneer je je zwak voelt. Het is een steen die helpt wanneer je niet goed kunt slapen. Chiastoliet vermindert verzuring van bloed en weefsels en helpt bij klachten van reuma en jicht en vermindert ontstekingen.

 

Kleur

Bruin, groen met een zwart kruis

 

Chakra

Alle Chakra's. Voornamelijk Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Weegschaal

 

Hardheid

6,5 - 7,5

 

Vindplaatsen

Spanje, Australië, Rusland, Brazilië, Oostenrijk

 

Verzorging

Chiastoliet kan op alle manieren verzorgd en gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Chiastoliet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.