• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chrysocolla

Chrysocolla is een steen die spanningen reduceert, ontgiftend werkt en het Keel- en Hartchakra opent waardoor je beter vanuit je hart durft te communiceren.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Chrysocolla

 

Informatie en werking

Chrysocolla is een prachtige steen die helpt om fysieke pijnen die ontstaan zijn door emotionele spanningen op te lossen. Denk hierbij aan rugpijn, krampen en menstruatieklachten. Chrysocolla zorgt dat stress losgelaten wordt, werkt bloeddruk verlagend en stimuleert de regulatie van de schildklier en bijnieren. Het is een steen die helpt bij darmproblemen zoals de ziekte van Crohn, gasvorming en een spastische darm. Chrysocolla heeft een sterk ontgiftende werking. 

Chrysocolla grijpt aan op zowel het Keelchakra en het Hartchakra. Het opent je keelchakra en stimuleert om je innerlijke wijsheid helder te communiceren. Chrysocolla brengt ook het Hartchakra in harmonie en evenwicht waardoor je beter vanuit je hart durft te spreken en je gevoelens durft te uiten. Chrysocolla is een steen die bijdraagt aan meer levenskracht, rust en lichamelijke vitaliteit. Het is een hele fijne steen om in ruimtes te plaatsen waar mensen vaak met elkaar in gesprek zijn. Chrysocolla stimuleert om je eerlijk te uiten en goed te luisteren met aandacht en afstemming.

 

Geschikt voor kinderen

 

Kleur

Groen met blauw, blauwgroen en bruin

 

Chakra

Hartchakra en Keelchakra

 

Sterrenbeeld

Waterman, Tweelingen, Maagd en Stier

 

Hardheid

2,5 - 3,5

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Rusland, Australië 

 

Verzorging

Chrysocolla heeft een kwetsbare structuur die snel kan afbreken. Daarom liever niet blootstellen aan water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken altijd ondersteunend en ook Chrysocolla is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.