Auraliet 23

Auraliet 23 heeft een sterke en complexe trilling. Een kristal die je met twee benen in het NU zet maar ook het universum opent voor spirituele inzichten.
Oeps..
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Auraliet 23 is een zeer spirituele steen en met een leeftijd van 1,5 miljard oud een van de oudste kristallen op aarde. Auraliet is een echte tijdreiziger en bestaat maar liefst uit 23 verschillende mineralen;

Amethist,Titaniet, Cacoxeniet, Lepidocrosiet, Ajoiet, Hematiet, Magnetiet, Pyriet, Goethiet, Pyrolusiet, Goud, Zilver, Platina, Nikkel, Koper, IJzer, Limoniet, Sfaleriet, Covelliet, Chalcopyriet, Epidoot, Borniet, Rutiel, Gialiet.

Auraliet heeft een drukke en complexe trilling die ingrijpt op alle chakra's en auralagen. In het begin kan de steen dan ook een beetje 'too much' zijn en kan veel los maken. Auraliet verbindt de aarde met de lucht en heeft dus niet alleen een impact op je fysieke- en energetisch lichaam maar ook op je spiritueel bewustzijn en ontwikkeling.

De energie van Auraliet komt binnen daar waar deze het hardst nodig is. Het is een kristal dat als je ware je energievelden scant en heelt daar waar nodig. Het stemt je af op je ware blauwdruk. Auraliet grijpt vaak aan op het Hartchakra en opent deze zodat je verlicht raakt van eventuele zorgen en hartezeer. Het is een kristal dat helpt om oude hardnekkige patronen te doorbreken en geeft je de energie om door te gaan in moeilijke tijden. Auraliet is dus geen makkelijk Kristal maar een Kristal waar je mee aan de bak gaat, een Kristal dat je confronteert. Tegelijkertijd is het ook een Kristal dat je een grote beloning geeft omdat het je uiteindelijk dichter bij je ware 'ik' brengt. Auraliet grijpt ook sterk aan op het Kruinchakra en laat spirituele inzichten van het hogere makkelijker binnenkomen voor een optimale spirituele ontplooiing.

Kleur

Paars, lila met grijs en wit

Chakra

Werkt op alleChakra'smaar vooral op hetHartchakra en Kruinchakra

Hardheid

7

Vindplaatsen

Canada 

Verzorging

Auraliet kan beter niet met water gereinigd worden en ook dient fel zonlicht vermeden te worden.Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.