Cactuskwarts

Cactuskwarts ook wel Spiritkwarts genoemd brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Het is een steen die energetische storingen en blokkades corrigeert en werkt sterk op de Chakra's.
Oeps..
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Cactuskwarts wordt ook wel een Spiritkwarts of Zielenkwarts genoemd. Het kristal kenmerkt zich door de vele kleine kristalletjes die langs de oorspronkelijke kwartskristal groeien. Cactuskwarts komt voor in verschillende kleuren zoals de paarse Amethist Cactuskwarts en de gele Limoniet Cactuswarts.

Cactuskwarts brengt positieve energie en biedt bescherming. Cactuskwarts kan gebruikt worden om energetische storingen en blokkades te corrigeren en om een gebied af te schermen van negatieve energie. Cactuskwarts werkt ook sterk op de Chakra's en lijnt deze uit en brengt ze in balans. 

Op fysiek niveau kan Cactuskwarts een krachtige ondersteuning bieden bij hersenletsel en kan een kalmeert deze mooie steen het zenuwstelsel. Het is een fijne steen om bij je te dragen tijdens stressvolle periodes of wanneer je je uitgeput voelt. Cactuskwarts is een steen die kan helpen tijdens het stervensproces, verzacht verdriet en geeft troost bij rouw. 

Kleur

Glanzend geel, licht roze en paars en alle kleurschakeringen daartussen

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Hardheid

7

Vindplaatsen

Zuid-Afrika

Verzorging 

Cactuskwarts kan op alle manieren verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.