• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groene Opaal

Groene Opaal is een beschermende steen die je in contact brengt met de energie en liefde uit de natuur. Groene Opaal maakt vrolijk en bevordert het zelfgenezend vermogen.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Groene Opaal

 

Informatie en werking

Groene Opaal is een beschermende steen en brengt je dichter bij de liefde voor en vanuit de natuur. Op het fysieke vlak stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het heeft daarnaast een sterk zuiverende werking met een positieve invloed op koorts en infecties. Groene Opaal is een vitaliserende steen en geeft je energie. Laat je vrolijk voelen en draagt bij aan emotioneel herstel. De steen stimuleert de creativiteit, spontaniteit en laat je weer van het leven genieten. Groene Opaal is ook een steen die geassocieerd wordt met de liefde en genieten van seksualiteit. Het is een steen die relaties versterkt. Kortom Groene Opaal is een heerlijke edelsteen die een lekkere voorjaarsboost kan geven. 

 

Kleur

Verschillende groen schakeringen

 

Chakra

Hartchakra

 

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter, Vissen

 

Hardheid

5 - 6

 

Vindplaatsen

Australie, Madagaskar 

 

Verzorging

Groene Opaal kan onder zonlicht eventueel verkleuren. Ook wordt reinigen met water afgeraden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Groene Opaal is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.