K2 Azuriet

K2 Azuriet is een mooie combinatie steen van Azuriet en Graniet. Heeft een fijne aardende werking en een hoge trilling die je mooie inzichten geeft wanneer je naar binnen keert. Versterkt je intuïtie.

Informatie en werking

K2 Azuriet is een mooie combinatie steen van Azuriet en Graniet. Deze bijzondere steen wordt gevonden aan de voet van de berg K2 in Pakistan. K2 Azuriet is een fijne aardende steen gecombineerd met de hoge trilling van Azuriet. Het is een steen die je diep naar binnen laat gaan en in jezelf gekeerd geeft het je mooie inzichten. Deze steen is dan ook fijn om te gebruiken tijdens meditaties. Je Voorhoofdchakra wordt geactiveerd en je intuïtie versterkt. Tegelijkertijd stelt K2 Azuriet je in staat om uit te zoomen, voorbij de emotie zodat je het grote plaatje ziet en je controle terugkrijgt over je emoties. De helende werking is groot en met name ondersteunend in het helpen om je trauma's te verwerken. 

Op lichamelijk vlak helpt K2 Azuriet tegen keelpijn en tand/kiespijn. Ook vermindert deze steen klachten ten gevolge van stress en klachten van migraine. 

Kleur

Wit grijzig met contrasterende blauwe vlekken

Chakra

Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

Boogschutter

Hardheid

3,5 - 4

Vindplaatsen

Pakistan

Verzorging

K2 Azuriet kan het beste niet gereinigd worden met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.