Kalkoöliet

Kalkoöliet is een fijne zachte en aardende steen met een reinigende werking voor lichaam, geest en aura. Helpt om los te laten wat je iet meer dient. Vermindert het piekeren.

Informatie en werking

Kalkoöliet is een fijne zachte en aardende steen en bestaat uit Aragoniet, Dolomiet en Calciet. Kalkoöliet heeft een reinigende werking zowel voor je lichaam, geest en aura. Het is een steen die zorgt dat je los kunt en durft te laten zodat je minder lasten op je schouders hoeft te dragen. Kalkoöliet is een steen die piekeren doet minderen en laat negatieve gedachten als sneeuw smelten voor de zon. Het is een steen die helpt je lekker in te laten slapen en vermindert hoofdpijnklachten en koorts. Kalkoöliet heeft een ontgiftende werking en is goed voor de darmen. 

Kleur

Beige, bruin, roodachtig-geel gevlekt. 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra

Sterrenbeeld 

Ram

Eigenschappen

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Vindplaatsen

Peru 

Verzorging

Kalkoöliet is een steen die op alle manieren gereinigd en opgeladen kan worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.