• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mookaiet

Mookaiet is een echte aardende, beschermende en zuiverende steen. Mookaiet maakt je daadkrachtig en weerbaarder. Helpt om je ideeën om te zetten in actie.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Mookaiet

 

Informatie en werking

Mookaiet is een aboriginal steen en wordt ook wel Australische Jaspis genoemd. Het is een kalmerende en aardende steen en heeft een zuiverende werking van de lever en de nieren. Versterkt het immuunsysteem. Mookaiet draagt bij aan vitaliteit en bevordert de genezing van wonden. Mookaiet heeft ook een positieve invloed op de spijsvertering en darmen. Naast zijn kalmerende en aardende werking heeft deze steen ook een sterke beschermende werking tegen negatieve energieën, straling en milieuvervuiling. 

Mookaiet is een steen die strijdlustig en daadkrachtig maakt en zet je ideeën om in actie. Mookaiet helpt ook om voor jezelf op te komen en maakt weerbaarder. Leert je om gewoon eens 'nee' te zeggen. Mookaiet zorgt voor balans in het lichaam, ziel en geest. 

Mookaiet is een goede meditatiesteen en helpt je om dieper in je meditatie te komen. Het helpt je bij het afschakelen van je omgeving zodat je de diepe rust in jezelf kunt vinden.  

 

Kleur

Geel, Rood, Paars en alle kleurenvarianten daartussen.

 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra

 

Sterrenbeeld

Leeuw

 

Hardheid

6 - 7

 

Vindplaatsen

Australie  

 
Verzorging

Mokaiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Mokaiet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.