• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robijn in Zoïsiet

Kleur
Type steen
Sterrenbeelden
Chakra's

Robijn in Zoïsiet

 

Informatie en werking

Robijn in Zoisiet is een prachtige combinatiesteen. Robijn is een steen die je met hartstocht laat leven. Een steen die levenskracht geeft en een fijn en jong gevoel geeft. Zoisiet is een steen die je energie geeft en ondersteunt in je groei als mens en inzicht in het leven. De combinatie van Robijn in Zoisiet zorgt voor fijne magie en helpt je met het ontwaken van wie je werkelijk bent. Robijn in Zoisiet kan verborgen gevoelens naar boven brengen en bevordert de creativiteit. 

Op lichamelijk vlak werkt Robijn in Zoisiet ontgiftend en ontstekingsremmend. Het is een steen die het immuunsysteem versterkt en vruchtbaarheid bevordert. Het heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Robijn in Zoisiet bevordert een goede nachtrust en heeft ook een positieve werking op organen zoals het hart, alvleesklier, milt en de longen. 

Robijn in Zoisiet is een steen die gevoelens van verdriet en wanhoop helpen verzachten en het emotionele lichaam heelt. Het is een belangrijke steen die helpt in de overgang naar de dood en helpt om te begrijpen dat de dood een illusie is. 

 

Kleur

Groen, zwart en paars

 

Chakra

Wortelchakra, Hartchakra, Voorhoofdchakra

 

Sterrenbeeld

Leeuw, Ram, Schorpioen

 

Hardheid

6 - 6,5

 

Vindplaatsen

Tanzania, 

 

Verzorging

Robijn in Zoisiet kan op alle manieren opgeladen en gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken altijd ondersteunend en ook Robijn in Zoisiet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.