• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stilbiet

Stilbiet behoort tot de stenen groep van de Zeolieten. Stilbiet heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking en helpt bij het helen van je gekwetste ziel. Geeft je liefdevolle ondersteuning in je spirituele ontdekkingstocht.
Kleur
Sterrenbeelden
Chakra's
Type steen

Stilbiet

 

Informatie en werking

Stilbiet hoort bij de stenen groep van de Zeolieten. Stilbiet is een steen die veel water bevat en heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking. Stilbiet stamt af van het Griekse woord "Stilbein" en betekent "om te schitteren". Stilbiet is een steen die veel informatie bevat en helpt met het genezen van je gekwetste ziel. Stilbiet bevordert je creativiteit en opent je intuïtie. Het is een steen met een liefdevolle en ondersteunende energie en geeft richting in je spirituele ontdekkingstocht. 

Stilbiet is een steen die je helpt om oude bagage los te laten en om het 'nieuwe' te accepteren en te omarmen. Stilbiet scherpt je zintuiglijke waarnemingen en helpt je om connectie te maken met je gidsen. Stilbiet versterkt het gevoel van eenheid met alles. Deze bijzondere steen maakt je 'zacht' en brengt je dicht bij jezelf. Degene die je in essentie bent, zonder masker. 

Stilbiet zuivert de aura en is een ideale steen voor als je werkt met Reiki energie. 

 

Kleur

Kleurloos tot wit en rozig tot bruin

 

Chakra

HartchakraKeelchakra, Kruinchakra

 

Sterrenbeeld

WatermanMaagdVissen en Weegschaal

 

Hardheid

3,5 - 4

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, India, Engeland, Schotland, Brazilië, IJsland, Rusland

 

Verzorging

Stilbiet verdraagt water over het algemeen minder goed. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook Stilbiet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.