• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Unakiet

Kleur
Chakra's
Type steen
Sterrenbeelden

Unakiet

 

Informatie en werking

Unakiet is een aardende steen. Het is een steen die de geest sterkt en inzichtgevend is in de oorzaken van problemen. Hierdoor kun je beperkende en blokkerende gedragspatronen en denkpatronen makkelijk doorbreken zodat je kunt groeien. Unakiet is een steen die je weer laat genieten van het leven en dat je durft los te laten wat je nu nog niet los durft te laten. 

Unakiet is een sterk genezende steen en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam na ziekte. Unakiet bevordert de conditie en sterkt met name de lever en de milt. Ook heeft Unakiet een positieve invloed op de geslachtsorganen en bevordert het de zwangerschap. 

Unakiet is ook een fijne beschermende steen en absorbeert elektromagnetische straling. Helpt om de chakra's in balans te brengen. 

 

Kleur

Groen met zalmkleuren

 

Chakra

Hartchakra, Wortelchakra

 

Sterrenbeeld

Schorpioen

 

Hardheid

6 - 7

 

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Oostenrijk, Italië, Australië, Mexico, Rusland, Zuid-Afrika

 

Verzorging

Unakiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

 

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en Unakiet is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.