Scoleciet

Scoleciet is een zachte en vriendelijke steen en helpt je om rust te vinden in moeilijke tijden. Scoleciet geeft een gevoel van vrijheid en helpt bij slaapproblemen.

Informatie en werking

Scoleciet is een zachte en vriendelijke steen en behoort tot de familie van de Zeolieten. Scoleciet helpt je om rust te vinden in moeilijke tijden. Scoleciet geeft een gevoel van vrijheid. Het is een steen die goed is voor het zenuwstelsel en de hersenen en helpt goed bij vergeetachtigheid en beginnende dementie. Scoleciet helpt bij slaapproblemen. 

Deze mooie witte glanzende steen helpt je om op een zachte wijze in contact te komen met je hogere zelf. Het is een steen die helpt om vanuit liefde en vanuit je hart op iemand te reageren. Scoleciet stimuleert om je vleugels uit te slaan en geeft je zelfvertrouwen. Een fijne steen dus als je iets anders wilt met je leven en als je oude patronen wilt doorbreken. Scoleciet helpt om je gaves te ontwikkelen. Het is een steen die blokkades in de aura opheft en zorgt dat alle Chakra's worden gereinigd en uitgelijnd. Scoleciet beschermt tegen negatieve energieën. 

Kleur

Glanzend wit, soms doorschijnend kleurloos

Chakra

Voorhoofdchakra, Kruinchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld

Kreeft

Hardheid

5 - 5,5

Vindplaatsen

India 

Verzorging

Scoleciet verdraagt geen water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.