Zeoliet

Zeoliet is een verzamelnaam voor een groep kristallen zoals Stilbiet, Okeniet, Apofyliet, Phreniet en Scoleciet. Zeoliet heeft een zuiverende en ontgiftende werking.

Informatie en werking

Zeoliet is een verzamelnaam voor een groep kristallen zoals Stilbiet, Okeniet, Apofylliet, Phreniet en Scoleciet. Alle stenen die behoren tot de Zeoliet familie hebben een sterk zuiverende werking en bevatten veel water. Zeoliet creëert een beschermende filter voor het Kruinchakra en functioneert als een bewaker tijdens spiritueel werk. Zeoliet absorbeert toxische energieën, gifstoffen en geuren in ruimtes. Daarnaast ondersteunt Zeoliet heel goed de opname van voedingsstoffen en helpt Zeoliet bij het behandelen van gezwellen. Zeoliet is een gesteente dat helpt bij het doorbreken van verslavingen en met name alcohol verslavingen. Zeoliet stenen zijn perfecte stenen wanneer je werkt met Reiki omdat ze beter helpen omgaan met de energieën en symbolen. 

Kleur

Doorzichtig, Helder, Licht roze, Licht groen, Grijs

Chakra

Grijpt aan op alle Chakra's. Voornamelijk het Kruinchakra.

Sterrenbeeld 

Van toepassing op alle Sterrenbeelden

Eigenschappen

Hardheid: wisselt

Dichtheid: wisselt

Vindplaatsen

Engeland, Australië, India, Brazilië, Italië, Verenigde Staten, Tsjechië  

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.