Zilveroog Serpentijn

Informatie en werking

Zilveroog Serpentijn is een krachtige Serpentijn soort en een echte healer. Deze bijzondere steen heeft een beschermende werking die negatieve omgevingsfactoren en personen energetisch tegenhoud zodat je niet meer zo uitgeput bent aan het einde van de dag. Zilveroog Serpentijn reinigt en versterkt ook de aura waar dat nodig is. Dit maakt je energieker waardoor je steviger in je schoenen komt te staan. Zilveroog Serpentijn is dan ook een steen die goed helpt bij depressies of gevoelens van neerslachtigheid. 

Zilveroog Serpentijn is een aardende steen en brengt je in contact met je ziel. Het is een steen die spiritueel inzicht geeft en een heerlijke steen om mee te mediteren. Zilveroog Serpentijn laat de energie weer in je bruisen en buigt gespannenheid en gevoelens van agressie om in ontspanning, innerlijke rust en acceptatie van al wat is. Door de energetische doorstroming heeft Zilveroog Serpentijn een sterk reinigende en ontgiftende werking op het lichaam en de Chakra's. Het brengt onder andere balans in de insuline productie en magnesium en calcium huishouding. 

Fysiek zorgt Zilveroog Serpentijn voor evenwicht. Naast de zuiverende werking heeft de steen ook een ontkrampende en pijnstillende werking. Met name bij spierpijnklachten, menstruatieklachten en tandheelkundige klachten. De Zilveroog Serpentijn heeft daarnaast een positieve werking bij problemen met de maag en darmen. 

Kleur

Groen / Beige met zilverkleurige strepen

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld 

Tweelingen

Eigenschappen

Hardheid: 2,5 - 5,5

Dichtheid: 2,5 - 2,6

Vindplaatsen

Canada, Rusland, Engeland, Noorwegen, Italië, Verenigde Staten 

Verzorging

Zilveroog Serpentijn kan het beste niet gereinigd worden met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.