• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Woestijnroos - nr. 4

1 / 2
€17,50
Woestijnroos is een fijne aardende steen met een kalmerende werking. Geeft extra energie bij vermoeidheid door je open te stellen voor de energie van moeder aarde. Woestijnroos behoort tot de familie van Seleniet en is een sterk inzicht gevende steen.
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Woestijnroos - nr. 4

Woestijnroos wordt gevormd in de woestijn. Het is een steen die bestaat uit gips en zandkorrels. Door de enorme hitte in de woestijn droogt water zo snel dat de mineralen overblijven en deze steen vormen. Woestijnroos is een vorm van Seleniet en heeft vele gelijkenissen van een roos. 

Woestijnroos is een aardende steen. Heeft een kalmerende werking en is een fijne steen voor als je wat energie kunt gebruiken. Met behulp van Woestijnroos kan de aarde energie beter door je lichaam opgenomen worden. Ook wordt de aura beschermt en gereinigd door de energie van de Woestijnroos. Woestijnroos is een steen die helpt om oude denkpatronen en gedragspatronen los te laten. Het is een inzichtgevende steen die ondersteunt om in een diepe meditatie te geraken en contact met de hogere energieën en het onderbewuste mogelijk maakt. Het is een steen die de intuïtie versterkt. 

Woestijnroos helpt verder hyperactiviteit en helpt bij hormoonschommelingen. Het bevordert de vruchtbaarheid en stimuleert borstvoeding. 

Afmetingen en gewicht 

L 10,5 cm x B 9 cm x H 7,5 cm

278 gram

Meer informatie over Woestijnroos

 

Alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt. Je krijgt de woestijnroos opgestuurd die op de foto staat afgebeeld.