Edelstenen

Ontdek hier de mooie uitgebreide collectie van onze edelsteenproducten

Edelsteenproducten

Bij Kristalmeester vind je een uitgebreide collectie van prachtige edelstenen die je kunnen helpen voelen hoe het werkelijk met je gaat. Ontdek de magie van vele verschillende edelstenen in allerlei vormen en absorbeer in al je kwetsbaarheid de wijsheid van de stenen. 

Edelsteenproducten zijn de perfecte manier om de energie en schoonheid van edelstenen in je dagelijks leven te integreren. Of je nu op zoek bent naar een kalmerende steen om stress te verminderen, of een sfeervol decoratiestuk voor in huis, er is altijd iets dat bij jou past.

 

Edelstenen in verschillende soorten en vormen

Bij Kristalmeester vind je een uitgebreide collectie van edelstenen en kristallen in verschillende soorten en allerlei vormen en maten.
Kristalmeester staat voor kwaliteit en we verkopen enkel natuurlijke producten met de best mogelijke kwaliteit. Indien stenen bewerkt zijn vermelden wij dit duidelijk bij de producten.

 

Stenen om bij je te dragen

Zo vind je bij ons onder andere trommelstenen. Met trommelstenen haal je de natuurlijke schoonheid van edelstenen in je handpalm. Deze gladde en gepolijste stenen hebben een prachtige kleur en textuur. Gebruik ze voor meditatie en draag ze altijd bij je. Bij Kristalmeester vind je daarnaast ook zakstenen, deze kun je ook overal mee naartoe nemen. De gepolijste stenen passen comfortabel in je zak of tas en geven constant een fijne energie af.

Decoratieve edelstenen

Ben je op zoek naar fijne edelsteenproducten voor in huis? Bij Kristalmeester vind je ook edelsteenkaarsen, dit zijn kaarsen waar edelstenen in verwerkt worden. Alle kaarsen zijn handgegoten van biologisch afbreekbare sojawas, dus een milieubewuste keuze. Daarnaast zijn in alle kaarsen edelstenen verwerkt, zodat je bij het branden van de kaarsen de energie in huis krijgt. Ook vind je bij ons de mooiste edelsteen theelichthouders. Zo maak je het gezellig in huis. Een mooi cadeau om te geven.

Stenen die elkaar aanvullen

Kristalmeester stelt regelmatig setjes samen van edelstenen en kristallen die elkaar goed aanvullen en versterken. De edelsteensetjes zijn zo samengesteld dat de edelstenen prachtig bij elkaar passen. Een andere sterke combinatie zijn de edelsteenhartjes, dit zijn edelstenen in de vorm van hartjes. De hartvorm van de edelstenen versterken die kracht van de steen.

 

Bestel gemakkelijk jouw favoriete stenen online

Ontdek de kracht van verschillende soorten edelstenen, verwerkt in allerlei producten. Geef jezelf of een dierbare een bijzonder cadeau, dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een positieve invloed heeft. Weet je niet goed wat je iemand cadeau moet doen? Bij Kristalmeester kun je ook terecht voor cadeaubonnen, zodat jouw dierbare zelf de mooiste producten kan uitkiezen die bij hem of haar passen.