Verzenden & retourneren

Verzenden

Kristalmeester streeft ernaar om producten na ontvangst van betaling binnen drie werkdagen te verzenden. Mocht de levering om wat voor reden vertraagd zijn dan ontvang je een bericht via je aangeleverde e-mailadres. Kristalmeester maakt gebruik van Sendcloud en PostNL voor het verzenden van je bestelling. Je krijgt altijd een Track&Trace nummer toegestuurd zodat je precies weet waar je bestelling is!

Verzendkosten Nederland
  • PostNL Brievenbus pakketje €4,35
  • PostNL Standaard pakketje €6,50
  • PostNL Aangetekend verzenden €8,95

Verzendingen boven €65,- zijn gratis.

Verzendkosten België
  • Het verzenden van pakketjes naar België kost altijd €8,95
  • Brievenbus pakketjes worden niet verzonden naar België.

Verzendingen boven €90,- zijn gratis.

Verzendkosten Duitsland
  • Het verzenden van pakketjes naar Duitsland kost altijd €10,95
  • Brievenbus pakketjes worden niet verzonden naar Duitsland

Verzendingen boven €100,- zijn gratis.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt recht om je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Kristalmeester geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je de retourzending aanmelden op deze pagina door je ordernummer en postcode in te voeren. Je kunt ook contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Je kunt het retourpakket verzenden naar:

Kristalmeester
Belenhoeve 8
5708 VB Helmond
Nederland

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

Producten retourneren

Voer hieronder het ordernummer en jouw postcode in. Selecteer vervolgens de producten uit jouw order die je wilt retourneren.
Zoeken