Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Kristalmeester streeft ernaar om producten na ontvangst van betaling binnen drie werkdagen te verzenden. Mocht de levering om wat voor reden vertraagd zijn dan ontvang je een bericht via je aangeleverde e-mailadres. Kristalmeester maakt gebruik van Sendcloud en PostNL voor het verzenden van je bestelling. Je krijgt altijd een Track&Trace nummer toegestuurd zodat je precies weet waar je bestelling is!

 

Verzendkosten Nederland

  • PostNL Brievenbus pakketje €4,95
  • PostNL Standaard pakketje €6,25
  • PostNL Aangetekend verzenden €9,50

Verzendingen boven €65,- zijn gratis.

 

Verzendkosten België

Het verzenden van pakketjes naar België kost altijd €9,50

Brievenbus pakketjes worden niet verzonden naar België.

Verzendingen boven €100,- zijn gratis.

 

Verzendkosten Duitsland

Het verzenden van pakketjes naar Duitsland kost altijd €9,95

Brievenbus pakketjes worden niet verzonden naar Duitsland

Verzendingen boven €100,- zijn gratis.

 

Retourneren

Wanneer je je bestelling wilt retourneren dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Zorg er wel eerst voor dat je je retourzending hieronder aanmeldt. Voer je Ordernummer in, vervolgens je postcode en selecteer de producten die je wilt retourneren. Kristalmeester krijgt dan automatisch een berichtje van je aanmelding. 

Let op! Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, en is op eigen risico. Als de producten onderweg beschadigen of kwijt raken kunnen wij hier niets meer mee. Zorg er dus voor dat de producten goed zijn ingepakt. 

Zodra we jouw retourzending ontvangen hebben sturen we je een bevestiging. Je kunt het aankoopbedrag dan binnen 14 dagen terug verwachten op de rekening waarmee is betaald.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:

Kristalmeester
Belenhoeve 8
5708 VB Helmond
Nederland

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

 

Producten retourneren

Voer hieronder het ordernummer en jouw postcode in. Selecteer vervolgens de producten uit jouw order die je wilt retourneren.
Zoeken