Edelsteen sieraden

Ontdek de grote collectie van edelsteensieraden zoals hangers, armbanden, donuts, kettingen en meer

Edelsteen sieraden

Bij ons ontdek je een rijke collectie aan edelsteen sieraden. Ieder stuk heeft zijn eigen energie van de edelstenen. Ons assortiment omvat een breed scala aan sprankelende items, met bijzondere betekenissen en krachten. Van levendige kleuren tot een ingetogen uitstraling. Omdat er zoveel verschillende edelstenen verwerkt zitten in de sieraden, is er voor iedere drager wel een geschikt sieraad. 

Edelsteen hangers in diverse vormen en stijlen

Ontdek de schitterende edelsteen hangers die de veelzijdigheid en pracht van onze edelsteen sieraden omarmen. De hangers stralen natuurlijke schoonheid uit. Onze collectie omvat edelsteen hangers met zilver oog, die subtiliteit combineren met elegantie, perfect om te dragen met verschillende kettingen. De doorboorde hangers bieden een meer directe manier om de kracht van edelstenen te ervaren, terwijl kogelhangers een gestroomlijnde, eigentijdse look presenteren. De spiraalhangers stralen een symboliek van continuïteit en verbinding uit, terwijl de donuthangers van 40 mm, donuthangers van 25 mm en de donuthangers van 30 mm een tijdloze vorm bieden die de energie van de edelsteen in het middelpunt plaatst. Elk van deze hangers nodigt uit tot het dragen van de verschillende krachten van edelstenen in diverse vormen en stijlen.

Subtiele en krachtige edelsteen oorbellen

Onze collectie edelsteen oorbellen is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende stenen. De subtiele edelsteen oorbellen van 6 mm stralen elegantie uit en zijn perfect voor een ingetogen look. Voor een meer uitgesproken look zijn de edelsteen oorbellen van 8 mm een geschikte keuze. Deze oorbellen vallen net wat meer op. Daarnaast hebben we ook nog diverse edelsteen oorbellen die hun eigen betekenis hebben en energie uitstralen. Voor iedere gelegenheid is er een mooi paar te vinden. 

Assortiment aan edelsteen kettingen

De edelsteen kettingen beschikken over veel natuurlijke schoonheid. De facet geslepen kettingen hebben geslepen stenen. Hiermee zorgen ze voor een unieke en zeer bijzondere uitstraling. Perfect om iedere outfit af te maken. De kogelkettingen bieden een andere uitstraling. Ze dragen de energie van de edelstenen subtiel met zich mee. Daarnaast zijn er de speelse splitkettingen, waarbij edelstenen in kleine stukjes zijn verdeeld, waardoor ze een speels en natuurlijk effect geven aan deze prachtige kettingen.

Edelsteen armbanden voor volwassenen en kinderen

De edelsteen armbanden variëren van verfijnd tot speels. Hierdoor zijn ze een van de bekendste edelsteen sieraden. De facet geslepen armbanden zorgen met hun gladde stenen voor een elegante uitstraling. Ideaal voor een verfijnde touch aan je outfit. De kogelarmbanden bieden een eigentijdse stijl en dragen de energetische kracht van de stenen met zich mee. Voor een meer natuurlijke en speelse uitstraling zijn er de nugget armbanden, waarbij de edelstenen in hun natuurlijke vorm schitteren. Ook voor kinderen hebben we een mooi aanbod aan armbanden. De kinderarmbanden zijn speciaal geselecteerd met zorg en kleinere edelstenen voor de jongere generatie.

Chakra sieraden voor meer balans en harmonie

Ontdek onze betoverende collectie Chakra sieraden, elk nauw verbonden met de specifieke energieën van de verschillende Chakra’s. Elk sieraad is zorgvuldig geselecteerd om de eigenschappen en krachten van een specifieke Chakra te belichamen. De variëteit aan kleuren en edelstenen in onze Chakra sieraden biedt een diepgaande verbinding met deze energiecentra, waardoor een balans en harmonie ontstaat binnen het subtiele energiesysteem van het lichaam.

Onze exclusieve edelsteen sieraden

Onze exclusieve sieraden omarmen vakmanschap en zeldzaamheid. Elk stuk is uniek en zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en buitengewone edelstenen. Deze exclusieve collectie omvat zeldzame ontwerpen die een ongeëvenaarde schoonheid en klasse belichamen, waardoor je een onderscheidende uitstraling krijgt bij elke gelegenheid.

Accessoires voor edelsteen sieraden

Bij Kristalmeester hebben we ook een scala aan accessoires voor edelsteen sieraden. Bijvoorbeeld de leren veters voor een bepaalde charme en kooihouders en spiralen om de sieraden helemaal compleet te maken. De spiralen bieden een artistieke en eigentijdse manier om edelstenen te presenteren. Deze accessoires voegen niet alleen een vleugje stijl toe aan je sieraden, maar bieden ook veelzijdige manieren om je favoriete edelstenen te dragen en te accentueren.

Edelsteen sieraden bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester vind je een rijke selectie edelsteen sieraden. Voor vragen of advies over onze producten staan we klaar om te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie en vind jouw perfecte edelsteen sieraad vandaag nog!