Edelsteen hangers met zilver oog

Mooie edelsteen hangers met zilver oog. Heerlijk om de energie van de stenen direct op je huid te voelen.

Niets fijner dan de energie van de steen heerlijk dicht bij je te dragen. Kristalmeester heeft een mooie grote collectie edelsteen hangers. Alle hangers kunnen geleverd worden met verschillende koorden. Het meest eenvoudige koord is het waskoord. Dit koord is ijzersterk en lekker flexibel. De lederen koorden zijn gemaakt van hoogwaardig geitenleer en ook zeer sterk en soepel en leverbaar in verschillende kleuren.

Ben je op zoek naar een bepaalde steen en kun je deze niet vinden of weet je niet zo goed welke edelsteen het beste bij je past? Stuur dan even een berichtje naar [email protected] Kristalmeester kan vaak op basis van persoonlijke informatie een goede inschatting maken welke steen het beste bij je past op dit moment. Daarnaast is de collectie van Kristalmeester vele malen groter dan je online ziet dus wellicht hebben we de steen die je zoekt of nodig hebt gewoon op voorraad. 

Alle edelsteen hangers zijn zorgvuldig met de hand uitgezocht op de beste kwaliteit en mooiste energie. Ook de edelsteen hangers worden energetisch gereinigd voordat ze verstuurd worden zodat jouw energie makkelijk contact kan maken met de 'schone' energie van de steen.