Amethist oorbellen

Amethist Oorbellen -  6 mm
€6,95
Mooie Amethist oorbellen 6 mm, zilver gecoat. Amethist is een spirituele steen met een zeer krachtige trilling. Brengt rust en ontspanning.Lees meer
Amethist Oorbellen -  6 mm
Amethist Oorbellen -  8 mm
€7,95
Mooie Amethist oorbellen 8 mm, zilver gecoat. Amethist is een spirituele steen met een zeer krachtige trilling. Brengt rust en ontspanning.Lees meer
Amethist Oorbellen -  8 mm

Amethist oorbellen

Bij Kristalmeester bieden we Amethist aan in diverse vormen. Denk hierbij aan Amethist kettingen en Amethist armbanden, maar ook Amethist oorbellen. De paarse tinten in onze oorbellen voegen stijl toe aan iedere outfit. Deze edelstenen zijn populair door hun zeldzaamheid en natuurlijke schoonheid. Wanneer je de oorbellen draagt, straal je innerlijke rust en balans uit. Wij geloven in de tijdloze ontwerpen van de Amethist in welke vorm dan ook. 

Amethist oorbellen van 6 of 8 millimeter 

Wij nodigen Amethist liefhebbers uit om ons aanbod te bekijken. Onze collectie bevat Amethist oorbellen in de maten 6mm en 8mm. De oorbellen van 6mm hebben een compactere omvang die perfect is voor een ingetogen look. De oorbellen van 8mm hebben een krachtigere uitstraling. Door de grotere aanwezigheid van de Amethist, valt hij sneller op. Beide oorbellen beschikken over een prachtige dieppaarse kleur. Bij de kleinere oorbellen is de kleur wat donkerder dan bij de grote, daar is de kleur feller. Of je nu een voorkeur geeft aan een subtiele oorbel of een opvallende verschijning, onze collectie heeft voor ieder een passende Amethist oorbel.

De werking van de oorbellen

Amethist oorbellen laten je niet alleen stralen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Het zijn niet alleen schitterende sieraden, maar dragen bij aan een innerlijke balans en meer rust. De Amethist staat bekend om zijn vermogen om ontspanning te bevorderen, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken wanneer je onrustig bent of gestrest. Doordat de oorbellen verbonden zijn met het Voorhoofdchakra en de Kruinchakra, ondersteunen ze ook het helder na (blijven) denken. Het voorhoofdchakra voorziet je van bepaalde inzichten, terwijl het kruinchakra een verbinding met het hogere bewustzijn creëert. Door deze chakra’s te activeren en in balans te brengen, helpen Amethist oorbellen bij het creëren van meer stabiliteit in je leven. 

Amethist oorbellen kopen bij Kristalmeester

Bij ons kun je eenvoudig Amethist oorbellen bestellen. Heb je vragen over de oorbellen, over de Amethist, onze edelsteensieraden of andere edelstenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie of persoonlijk advies. Bestel nu jouw favoriete Amethist oorbellen!

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.