Apofyliet

Apofyliet is een krachtige geleider van energieën. Maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Geeft rust en maakt je mild in je oordeel naar jezelf en anderen. Apofyliet is de perfecte meditatiesteen.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Apofyliet is een steen die behoort tot de familie van de Zeolieten. Apofyliet is een waterhoudende steen en dit maakt dat Apofyliet een krachtige geleider is van energieën. Apofyliet maakt mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Apofyliet is een rustgevende steen, laat onzekerheden verdwijnen en maakt mild in je oordeel naar jezelf en je omgeving. Het is een steen die universele liefde brengt in je denken en laat je beter afstemmen op de veiligheid en onvoorwaardelijke liefde van het universum. 

Apofyliet is een zeer spirituele steen en is een perfecte meditatiesteen. Apofyliet helpt om beter af te stemmen op spirituele inzichten en kennis die de gidsen met je willen delen. Het is een steen die je op een zachte wijze helpt om je waarheid onder ogen te zien. 

Op lichamelijk vlak is Apofyliet ondersteunend bij astma en andere ademhalingsaandoeningen. Tijdens een astma aanval kan Apofyliet het beste even op de borst gelegd worden. Apofyliet stimuleert verder het herstel van slijmvliezen, neutraliseert allergieën en ondersteunt de genezing van de huid en het zenuwstelsel.

Groene Apofyliet heeft als extra aanvulling dat het je Hartchakra activeert en je helpt om beslissingen echt vanuit het hart te nemen. 

Kleur

Blauwachtig groen, geelachtig, wit, helder

Chakra

Resoneert met alle Chakra's maar voornamelijk met het Kruinchakra en Hartchakra

Sterrenbeeld 

Tweelingen en Weegschaal

Eigenschappen

Hardheid: 4,5 - 5

Dichtheid: 2,6

Vindplaatsen

India, Verenigde Staten, Mexico, Engeland, Australië, Brazilië, Tsjechië en Italië

Verzorging

Apofyliet behoeft geen verzorging. 

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.