Beta-kwarts

Beta-kwarts is een prachtig oeroud hexagonaal kristal die een enorme kracht herbergt. Heeft een sterk aardende werking maar brengt je tegelijkertijd eenvoudig in contact met hogere dimensies.
Beta-kwarts hanger met zilver oog
€14,95
Prachtige Beta-kwarts hanger met een 925 Sterling zilver oog. Beta-kwarts is een prachtig oeroud hexagonaal kristal die een enorme kracht herbergt. Heeft een sterk aardende werking maar brengt je tegelijkertijd in contact met hogere dimensies.Lees meer

Informatie en werking

Beta-kwarts wordt gevonden in vulkanisch gesteente in het Westelijk gedeelte van Java, Indonesië. Vandaar dat Beta-kwarts ook wel eens Javaanse diamant wordt genoemd. De kristallen zijn klein maar het zijn enorm krachtpatsers die vaak worden onderschat. Wanneer je door de ruwe buitenkant heen kijkt zie je prachtige oeroude hexagonale kristallen die een enorme kracht herbergen. 

Beta-kwarts heeft een sterk aardende werking maar tegelijkertijd brengt Beta-kwarts je eenvoudig in contact met hogere dimensies. Het is dan ook een perfecte meditatiesteen waarbij je je bewustzijn kunt voelen verruimen wanneer je met de steen gaat werken. Dit bijzondere kristal geeft een gevoel van thuiskomen en laat je opnieuw kennis maken met je innerlijke wijsheid en je volledige zijn. Sommige mensen vinden het fijn om in iedere hand een Beta-kwarts kristal te houden om op deze manier in te tunen op zijn energie. Het is echter zo dat een enkele Beta-kwarts prima kan volstaan en voor vele al meer dan genoeg is. 

Beta-kwarts heeft ook een beschermende werking tegen elektromagnetische straling en heeft een diep reinigende werking op de lichaamscellen. 

Kleur

Grijs, wit met paars

Chakra

Kruinchakra, Voorhoofdchakra, Wortelchakra

Sterrenbeeld

WatermanMaagdVissen en Weegschaal

Hardheid

7

Dichtheid

2,65

Vindplaatsen

West Java Indonesië

Verzorging

Beta-kwarts is een zelfreinigend kristal en hoeft in principe niet gereinigd of opgeladen te worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.