Blauwe Kwarts

Blauwe kwarts of Blauwkwarts heeft een rustgevende werking en is een fijne steen om bij je te dragen wanneer je angstig bent of wanneer het je allemaal even teveel wordt.

Informatie en werking

Blauwe kwarts heeft een rustgevende werking en bevordert de vitaliteit. Het is een fijne steen om bij je te dragen wanneer je angstig bent of wanneer het je allemaal even teveel wordt. Blauwe kwarts is een steen die je helpt om weer thuis te komen. Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en ondersteunt bij klachten van griep en verkoudheid. Blauwe kwarts opent de Keelchakra en Voorhoofdchakra.

Kleur

Blauw

Chakra

Keelchakra, Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

Stier, Waterman

Hardheid

7

Dichtheid

2,6

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Madagaskar, Colombia, Namibië

Verzorging

Blauwe kwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.