Calciet

Calciet stimuleert de lichamelijke, geestelijke en spirituele groei. Geeft hoop en moed en transformeert negatieve energie in de ruimte. Komt in vele kleuren voor.

Calciet

Bij Kristalmeester hebben wij een breed aanbod aan edelstenen, waaronder de prachtige Calciet. Deze fijne edelsteen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen specifieke werking.

Wat doet Calciet voor je?

Calciet stimuleert zowel geestelijke en spirituele groei als ontwikkeling. Deze edelsteen geeft je hoop en moed. Het is in staat om negatieve energie in verschillende ruimtes te absorberen. Op fysiek niveau kan Calciet ook veel betekenen voor je. Het stimuleert de stofwisseling en het immuunsysteem. Bovendien bevordert het de calciumopname in het lichaam. Tot slot heeft deze edelsteen een helende werking bij huidaandoeningen en reinigt het je darmen. Ook kinderen zullen positieve resultaten gaan zien wanneer zij deze edelsteen bij hen dragen.

Hoe herken je Calciet?

Calciet is vaak te herkennen aan zijn doorzichtige glasachtige glans, die deze steen van nature bezit. Deze glans zorgt er soms voor dat de steen wat vettig kan lijken, alsof het oppervlak gepolijst is met een zachte gloed. Calciet is heeft vaak een gestreepte structuur, wat ook bijdraagt aan zijn herkenbaarheid. Al deze kenmerken maken het mogelijk om deze edelsteen te identificeren. 

Groot kleurenpalet met veel keuze

Het kleurenpalet van deze edelsteen is opmerkelijk en biedt liefhebbers een overvloed aan keuzemogelijkheden als het op kleur aankomt. 

Blauwe Calciet: de blauwe variant helpt je om je diepste emoties en gevoelens te uiten en beschermt je tegen negatieve energie. Het is de perfecte steen voor gevoelige en emotionele mensen. Onder andere blauwe Calciet amuletstenen en blauwe Calciet trommelstenen brengen je in contact met je ware ik. 

Groene Calciet: de groene Calciet helpt bij het loslaten van oude problemen. Het helpt je spreken vanuit je hart en laat je opnieuw kennismaken met de zachtheid in jezelf. Onder andere de groene ruwe Calciet werkt ontgiftend en ondersteunt bij ontstekingen.

Mangano Calciet: deze edelstenen helpen met het omgaan van verdriet en trauma’s. Het helpt bij het terugvinden van jezelf en laat je weer geloven in jezelf. Onder andere de Mangano trommelstenen verminderen je zorgen en spanningen en laten je de zachte kant van jezelf voelen. 

Rode Calciet: deze rode edelstenen zijn aardend en geven je energie. De rode ruwe stenen staan voor passie en bevorderen heldere communicatie. Ze verminderen angst en energetische blokkades.  

Witte/heldere Calciet: witte Calciet heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking. De witte Calciet trommelstenen grijpen aan op alle chakra’s. Het zijn stenen voor een nieuw begin, groei en ontwikkeling op spiritueel vlak. 

Honing Calciet: de edelstenen in deze bijzondere kleur zorgen voor een positieve en optimistische levenshouding. De ruwe Calciet edelstenen in honingkleur laten je vertrouwen op je eigen gevoel. Het helpt je bij het loslaten van emoties en beschermt je in moeilijke tijden.

Calciet kopen bij Kristalmeester

Bestel jouw favoriete Calciet nu eenvoudig via onze website en ervaar de vele voordelen. Wil je graag nog meer informatie ontvangen over onze prachtige edelstenen? Neem dan contact op met onze medewerkers. 

Eigenschappen van de Calciet

Geschikt voor kinderen 

Kleur
Calciet heb je in vele verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn blauw, groen, oranje, wit, mangano (licht roze) en rood 

Chakra
Calciet heeft invloed op alle Chakra's maar iedere kleur resoneert met een bepaald voorkeurs chakra. 

Sterrenbeeld
TweelingenVissen en Kreeft

Hardheid
3

Vindplaatsen
Calciet wordt wereldwijd gevonden. 

Verzorging
Calciet kan beter niet in contact komen met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen