Celestien

Celestien is een echte engelensteen en zet aan tot spirituele ontwikkeling. Geeft duidelijkheid over het spirituele pad dat je loopt.

Informatie en werking

Celestien is een hemelse steen en heeft een spierontspannende en kalmerende werking. Werkt goed bij vermoeide benen en werkt pijnstillend en helend bij wonden. 

Celestien zet aan tot spirituele ontwikkeling en geeft duidelijkheid in het spirituele pad dat je loopt. Het bevordert creativiteit en helderziendheid en is een steen die je leert om boodschappen van gidsen of engelen onder woorden te brengen. De steen helpt om dromen beter te onthouden en laat je makkelijker in contact komen met je gidsen of engelen. Celestien geeft je zelfvertrouwen zodat je je beter durft te uiten en minder bang bent voor het onbekende. Celestien draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving, werkt helend voor lichaam en geest en zorgt voor een evenwicht en rust. 

Kleur

Kleurloos, Wit, Grijs tot (doorzichtig) helder blauw 

Chakra

KeelchakraVoorhoofdchakraKruinchakra

Sterrenbeeld

TweelingenWaterman enVissen

Hardheid

3 - 3,5

Vindplaatsen

China, Bolivia, Madagaskar, Marokko, Verenigde Staten, Australië, Oostenrijk, Zuid-Afrika, UK

Verzorging

Celestien kan onder fel zonlicht verkleuren. Ook verdraagt Celestien water niet al te best. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.