Dumorturiet

Dumorturiet is een veelzijdige steen en helpt goed bij zenuw gerelateerde pijnen. Dumorturiet helpt je om meer te genieten van het leven. Een fijne steen voor mensen die extreem veel stress ervaren en bij onrustige en overgevoelige kinderen.

Informatie en werking

Dumorturiet versterkt de zenuwen en ondersteunt bij zenuwpijnen of zenuwontstekingen. Deze steen helpt bij epilepsie, angstaanvallen en darmstoornissen. Dumorturiet zorgt voor een beter mentaal evenwicht. Het heeft ook een harmoniserende werking op de schildklier en naast zijn koortsverlagende werking vermindert Dumorturiet hoofdpijnen. 

Dumorturiet helpt je om van het leven te genieten en leert je om het leven wat lichter te leven. Het zorgt ervoor dat je positief blijft en ondersteunt bij het krijgen van meer zelfvertrouwen. Het is een steen die depressieve gevoelens kan ombuigen naar iets positiefs en geeft daarbij inzichten en rust. Dumorturiet is dan ook een hele fijne steen voor mensen die veel stress ervaren in het dagelijks leven. Het is een steen die moed geeft om moeilijkheden te overwinnen.

Dumorturiet heeft een ontzettend goede uitwerking bij onrustige en overgevoelige kinderen. Buitenbeentjes kunnen zich met Dumorturiet meer verbonden voelen met anderen in hun omgeving. 

Geschikt voor kinderen

Kleur

Blauw gevlekt 

Chakra

Voorhoofdchakra en Hartchakra

Sterrenbeeld

SteenbokenLeeuw

Hardheid

7 - 8,5

Vindplaatsen

Rusland, USA, Duitsland, Frankrijk, Schotland, Polen

Verzorging

Dumorturiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.