Gele Opaal

Gele Opaal (Synthetische steen) is een beschermende steen die je een geborgen en veilig gevoel geeft. Het is een steen die je weer in contact brengt met je ware zelf.

Informatie en werking

Gele opaal (Synthetische steen) bevorderd het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een steen die een positieve invloed heeft als je een hoge bloeddruk hebt of een hoog cholesterol gehalte. Gele Opaal helpt ook bij diverse longziekten en heeft een positieve werking bij infecties, koorts en de ziekte van Parkinson.

Gele Opaal geeft een geborgen en veilig gevoel. Vooral als je je onzeker voelt of erg angstig voelt. Gele Opaal heeft de kracht om spanningen te verminderen en laat je zachter zijn voor jezelf. Gele Opaal stimuleert zelfinzicht en laat je weer contact maken met je ware zelf. Gele Opaal is een steen die creativiteit stimuleert, maakt je vrolijk, optimistisch en spontaan. Het is een steen die een sterke connectie heeft met liefde voor jezelf maar ook voor anderen. Het maakt trouw en loyaal.

Kleur

Groen / Groen blauw (soms licht doorzichtig)

Chakra

AlleChakra's

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter enVissen

Hardheid

5 - 6

Vindplaatsen

Australie, Mexico, Peru

Verzorging

Opaal kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren en Gele Opaal kan beter ook niet gereinigd worden met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.