Gele Opaal

Gele Opaal is een beschermende steen die je een geborgen en veilig gevoel geeft. Het is een steen die je weer in contact brengt met je ware zelf.
Gele Opaal EX Splitarmband
€12,95
Mooie Gele Opaal EX Splitarmband. EX staat voor extra kwaliteit. Gele Opaal is een steen die voorspoed brengt en een mooie steen voor iemand die opnieuw wil beginnen. Geeft energie en helpt bij klachten van vermoeidheid. Heeft een troostende werking.Lees meer
Gele Opaal EX Splitarmband
Gele Opaal Splitarmband
€4,75
Mooie Gele Opaal Splitarmband. Gele Opaal is een steen die voorspoed brengt en een mooie steen voor iemand die opnieuw wil beginnen. Geeft energie en helpt bij klachten van vermoeidheid en deprimerende gevoelens. Heeft een troostende werking.Lees meer
Gele Opaal Splitarmband

Informatie en werking

Gele opaal (Synthetische steen) bevorderd het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een steen die een positieve invloed heeft als je een hoge bloeddruk hebt of een hoog cholesterol gehalte. Gele Opaal helpt ook bij diverse longziekten en heeft een positieve werking bij infecties, koorts en de ziekte van Parkinson.

Gele Opaal geeft een geborgen en veilig gevoel. Vooral als je je onzeker voelt of erg angstig voelt. Gele Opaal heeft de kracht om spanningen te verminderen en laat je zachter zijn voor jezelf. Gele Opaal stimuleert zelfinzicht en laat je weer contact maken met je ware zelf. Gele Opaal is een steen die creativiteit stimuleert, maakt je vrolijk, optimistisch en spontaan. Het is een steen die een sterke connectie heeft met liefde voor jezelf maar ook voor anderen. Het maakt trouw en loyaal.

Kleur

Groen / Groen blauw (soms licht doorzichtig)

Chakra

AlleChakra's

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter enVissen

Hardheid

5 - 6

Vindplaatsen

Australie, Mexico, Peru

Verzorging

Opaal kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren en Gele Opaal kan beter ook niet gereinigd worden met water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.