Jade

Jade is een zuiverende steen die gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Jade heeft een fijne zachte energie en opent het Hartchakra. Bevordert (zelf)liefde, creativiteit en trekt voorspoed aan.

Jade 

Jade is een steen met een fijne zachte energie. Het is een erg populaire steensoort, met name in Azië en China. De steen heeft een mooie groen gele kleur, die kan variëren van wit, lichtgeel tot donkergroen. Jade is een geschikte steen om te verwerken in edelsteensieraden. De mooie kleur is niet de enige reden dat Jade een geliefde steen is. Jade heeft een bijzondere betekenis en trekt voorspoed en geluk aan. 

 

Jade: kenmerken en werking

Jade is een zuiverende steen die gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Jade is goed voor de nieren, spijsvertering en maag. Ook helpt Jade bij klachten zoals maagzuur en bedplassen. Verder kan Jade helpen bij een hoge bloeddruk. Op spiritueel gebied kan Jade je creativiteit stimuleren. De steen helpt je bij het bedenken en uitvoeren van ideeën. Jade is een steen die je verlangens en dromen kan waar laten maken, door de innerlijke verborgen kennis in je tot leven te wekken. Jade bevordert de zelfliefde, verzorging en tolerantie naar jezelf en anderen. 

 

Jade kopen?

Ben je van plan om Jade aan te gaan schaffen? Dan ben je bij Kristalmeester aan het juiste adres. Jade is bij ons verkrijgbaar in verschillende vormen. Ga bijvoorbeeld voor de  Jade trommelstenen of de populaire Jade massageroller. Met deze massageroller voor het gezicht stimuleer je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. 

Edelstenen zijn natuurproducten en kunnen daarom kleurverschillen en oneffenheden hebben. Ze werken enkel ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Bij klachten raden wij aan om contact op te nemen met je huisarts. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Kristalmeester.

 

Eigenschappen van Jade

Kleur

Wit, lichtgeel tot donkergroen en bruinachtig. 

Chakra

ZonnevlechtchakraHartchakra

Eigenschappen

Hardheid: 6,5 - 7

Dichtheid: 3,3 - 3,5

Samenstelling: NaAl (Si2O6)

Sterrenbeeld

Weegschaal

Vindplaatsen

China, Birma, Rusland, Canada, Australie en Nieuw-Zeeland

Verzorging

Jade kan op verschillende manieren worden verzorgd. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in onze blog het ontladen en opladen van edelstenen