Labradoriet

Labradoriet is de perfecte beschermsteen voor hooggevoelige mensen. Pantsert de aura zodat prikkels van buiten minder hard binnen komen. Labradoriet maakt rustig en heelt en beschermd alles dat wordt bedreigd.

Labradoriet 

Labradoriet is een beschermsteen die perfect is voor hooggevoelige mensen. De steen vind je vaak in een mix van verschillende kleuren met ieder een eigen betekenis en kracht. Labradoriet is vaak grijs met meestal een blauw gele glans. Dit kan ook in combinatie met oranje, paars of groen zijn. Labradoriet kan gevonden worden in Canada, Finland, Groenland en Madagaskar. Labradoriet wordt ook vaak verwerkt in sieraden, net als vele andere edelstenen.

Wat doet labradoriet voor mij?

Labradoriet is een veelzijdige steen die rustig maakt en zorgt voor concentratie. De steen ondersteunt bij slaapproblemen en helpt tegen snurken wanneer de steen 's nachts gedragen wordt. Ook heeft Labradoriet een gunstig effect op de spijsvertering en kan de steen helpen bij een hoge bloeddruk. De steen heeft een positief effect op de hormoonhuishouding en kan daarom helpen bij menstruatieklachten of vruchtbaarheidsklachten. 

Labradoriet heeft een spirituele betekenis en leert om voor jezelf op te komen. Labradoriet is een perfecte steen voor meditatie en helpt bij het maken van een connectie met hogere energieën. Labradoriet heelt en beschermt de aura tegen invloeden van buitenaf: de steen creëert een krachtveld om de aura heen dat ervoor zorgt dat prikkels minder intensief bij je binnenkomen. Daarom is deze edelsteen heel geschikt voor hooggevoelige mensen. 

 

Labradoriet kopen?

Je vindt Labradoriet bij Kristalmeester in verschillende formaten. Je kunt ze bijvoorbeeld neerleggen op je bureau, of misschien draag je ze liever altijd bij je. Hier zijn de Labradoriet trommelstenen of de Labradoriet amuletstenen uit Madagaskar geschikt voor. Je bestelt edelstenen, kristallen en mineralen gemakkelijk online bij Kristalmeester. Kristalmeester koopt zeer zorgvuldig in en neemt enkel af van bekende handelaren en bij de bron zelf. Kristalmeester is daarnaast Webwinkelkeur Gecertificeerd. Voor vragen kun je altijd contact opnemen. 

Lees hier mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet 

 

Eigenschappen van Labradoriet

Kleur

Grijs met meestal een geel en blauwe glans. Deze kan ook (in combinatie) oranje, rood of groen glanzen.

Chakra

ZonnevlechtchakraHartchakraKeelchakra en Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

LeeuwSchorpioen en Boogschutter

Eigenschappen

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,69 - 2,72

Samenstelling: NaCa[AlSi3O8 / AlSi2O8] + Ba, Fe, K, Mn, P, Sr, Ti + (Cu, Ga, Nb, Ni, Pb, Zn, Zr)

Vindplaatsen 

Canada, Finland, Groenland, Madagaskar

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren opgeladen en gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen op ons blog het ontladen en opladen van edelstenen  

Geschikt voor kinderen.