Labradoriet

Labradoriet is de perfecte beschermsteen voor hypergevoelige mensen. Werkt vooral op de aura. Labradoriet is een steen die rustig maakt en alles heelt en beschermd dat wordt bedreigd.

Informatie en werking

Labradoriet is een belangrijke beschermsteen en heelt wat is verzwakt en beschermt dat wat wordt bedreigd. Labradoriet ondersteunt bij slaapproblemen en wanneer 's nachts gedragen wordt helpt Labradoriet tegen snurken. Labradoriet heeft een gunstig effect op de hormoonhuishouding en helpt bijvoorbeeld bij menstruatieklachten of vruchtbaarheidsklachten. Ook heeft Labradoriet een gunstig effect op de spijsvertering en werkt de steen bloeddruk verlagend. 

Labradoriet is een steen die rustig maakt en geconcentreerd. Het is een steen die je met twee benen op de grond plaatst en maakt communicatief vaardig. Labradoriet leert voor jezelf opkomen. Labradoriet is ook een perfecte meditatiesteen en helpt connectie maken met gidsen en hogere energieën. Deze steen heelt en beschermt de aura tegen veel invloeden van buitenaf en creëert een krachtveld om de aura heen dat voorkomt dat negativiteit je vat op je krijgt. Zeer geschikt dus voor hypergevoelige mensen die vaak het gevoel hebben helemaal te worden leeggezogen door hun omgeving.

Labradoriet komt meestal voor in een mix van verschillende kleuren waarvan een kleur vaak dominant aanwezig is. De onderstaande eigenschappen zijn toegewezen aan de verschillende kleuren:

  • Blauw; uiten, verdieping, rust, intuïtie, grijpt in op het 5e en 6e chakra
  • Groen; groeikracht, vernieuwing, harmonie, centrum, vrijmaken van emoties, grijpt in op het 4e chakra
  • Geel; lichtkracht, levensvreugde, zelfvertrouwen, concentratie, grijpt in op het 3e chakra

Geschikt voor kinderen

Kleur

Grijs met meestal een geel en blauwe glans. Deze kan ook (in combinatie) oranje, rood of groen glanzen.

Chakra

Labradoriet werkt op de Aura maar grijpt tevens aan op de ZonnevlechtchakraHartchakraKeelchakra en Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

LeeuwSchorpioen en Boogschutter

Hardheid

7

Vindplaatsen

Canada, Finland, Groenland, Madagaskar 

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd of opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Lees hier mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.