Landschapsjaspis

Landschapsjaspis is een aardende en beschermende steen en zet je met twee benen op de grond. Zet aan tot actie om je doelen te bereiken.

Informatie en werking

Landschapsjaspis is een aardende en beschermende steen. Het is een steen die je met twee benen op de grond zet en die je helpt om de energieën van de aarde uit te wisselen. Landschapsjaspis zet aan tot actie en helpt je om door te zetten om je doelen te bereiken. Het is ook een steen die je assertief maakt en angsten voor conflicten verminderd. Landschapsjaspis helpt je om uit te zoomen, om het totale plaatje te kunnen zien. Jaspis is ook een steen die negatieve energie opneemt en beschermt je tegen elektrosmog. 

Landschapsjaspis is een fijne meditatiesteen en helpt je om echt contact te maken met je diepe innerlijk en moeder aarde. 

Lichamelijk heeft Landschapsjaspis een ontgiftende werking en stimuleert het de stofwisseling. Landschapsjaspis heeft een positieve werking bij huidallergieën en klachten van hooikoorts. Ook heeft Landschapsjaspis een positieve invloed op de bloedsomloop en je spijsvertering. 

Kleur

Bruin getekend, Beige, Geel

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

Maagd

Hardheid

6,5 - 7

Vindplaatsen

Australië, India, Frankrijk, Duitsland, Egypte

Verzorging

Landschapsjaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.