Saffier

Saffier zorgt voor mentale rust en maakt de geest helder en scherp. Saffier trekt voorspoed aan en succes en helpt om je beter te kunnen uiten.
Saffier Facet Geslepen Armband 3-4 mm
€34,50
Prachtige facet geslepen Saffier armband. Saffier is een steen die zorgt voor mentale rust en maakt de geest helder en scherp. Saffier heeft een positieve werking op psychische problemen en laat stress verdwijnen. Trekt voorspoed en succes aan.Lees meer
Saffier Facet Geslepen Ketting - 45 cm
€69,95
Prachtige Saffier facet geslepen ketting. Deze mooie Saffier ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm en een 925 Sterling zilver slotje. Saffier is een steen die zorgt voor mentale rust en maakt de geest helder en scherp. Heeft een positieve werking opLees meer

Saffier

Saffier kan allerlei kleuren hebben, maar blauw is de populairste kleur. De kleur van deze edelsteen wordt bepaald door sporen van verschillende metalen in het kristal. De prachtige blauwe saffier wordt net als vele andere edelstenen vaak verwerkt in edelsteensieraden. Het is een kalmerende edelsteen die zorgt voor mentale rust. Deze steen wordt gevonden in onder andere Thailand, India en Sri Lanka.

Wat voor betekenis en werking heeft Saffier?

Saffier maakt de geest helder en scherp. De edelsteen kalmeert en laat je kritisch en eerlijk denken. Saffier staat erom bekend voorspoed en succes aan te trekken. Daarnaast heeft de steen een positieve werking op vele psychische klachten, zoals dwanggedachten, angsten, paniekaanvallen en fobieën. Saffier werkt op de Keelchakra. Dit zorgt ervoor dat je je beter kunt uiten en makkelijker uit je woorden kunt komen. Chakra’s worden in balans gebracht en de negatieve energie verdwijnt. 

Op lichamelijk gebied brengt Saffier de hormoonhuishouding in balans. Daarnaast heeft Saffier een stressverlagend effect. Ook kan de edelsteen helpen tegen vermoeidheid en kan het bijdragen aan het verminderen van allerlei soorten pijn, onder andere hoofdpijn. Ook helpt deze edelsteen bij slapeloosheid. Saffier kan ondersteuning bieden bij de ziekte Parkinson en geeft meer lucht bij mensen die astmatische klachten ervaren.

 

Saffier kopen doe je bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester vind je Saffier in verschillende soorten sieraden. Draag Saffier altijd bij je met de Saffier Facet geslepen armband en de Saffier Facet geslepen ketting. Zo zul je gedurende de hele dag de positieve effecten van deze prachtige edelsteen merken. Ook is Saffier in de vorm van sieraden een prachtig cadeau om aan iemand te schenken. Vind je het lastig om wat uit te zoeken voor een ander? Overweeg dan de Kristalmeester cadeaubon, zo kan iemand zelf wat moois bij ons uitzoeken.

Kristalmeester is Webwinkelkeur gecertificeerd, waardoor je zonder zorgen edelstenen, mineralen en kristallen bij ons kunt bestellen. 

 

Eigenschappen van saffier

Kleur

Blauw, Geel, Oranje en Roze

Chakra

Keelchakra, Voorhoofdchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld

Stier, Maagd, Weegschaal, Boogschutter

Hardheid

9

Vindplaatsen

Thailand, India, Sri Lanka, China, Madagaskar, Myanmar, Australië

Verzorging

Saffier kan op alle manieren gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.