Slangen Jaspis

Slangen Jaspis absorbeert negatieve energie en brengt harmonie tussen lichaam en geest. Helpt om je doelen waar te maken, maakt strijdlustig en volhardend.

Informatie en werking

Slangen Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen negatieve invloeden. Fysiek heeft de steen een positieve uitwerking op de bloedsomloop, beschermt de steen tegen maagpijn en gal- en nierproblemen. Slangen Jaspis brengt tevens harmonie tussen lichaam en geest en verdrijft negatieve gedachten. 

Slangen Jaspis helpt je om je doelen waar te maken, maakt strijdlustig, daadkrachtig en volhardend. Het helpt je om voor jezelf op te komen, versterkt je eigenwaarde en vermindert angsten voor conflicten. Slangen Jaspis helpt om meer in het nu te leven en het leven te accepteren zoals dat nu is. Het helpt je om problemen te zien als mogelijkheden voor ontwikkeling. Het versterkt het bewustzijn en helpt bij het maken van de juiste keuzes. 

Kleur

Zwart met goud gele strepen

Chakra

Wortelchakra, SacraalchakraZonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

Maagd

Hardheid

7

Vindplaatsen

Australie, Brazilië, India, Mexico, Rusland, Verenigde Staten, Zuid-Afrika 

Verzorging

Slangen Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.