Sneeuwvlok Obsidiaan

Sneeuwvlok Obsidiaan is een fijne zacht werkende Obsidiaan en werkt als een spiegel voor je ziel. Geeft inzicht en helpt met het ontdekken wie je werkelijk bent.

Informatie en werking

Sneeuwvlok Obsidiaan is een fijne zacht werkende Obsidiaan en werkt als een spiegel voor je ziel. Sneeuwvlok Obsidiaan geeft inzicht en helpt met het ontdekken wie je werkelijk bent. Dit betekent ook dat de minder leuke kanten van jezelf zichtbaar worden. Sneeuwvlok Obsidiaan doet dat op een zachte wijze en is dan ook zeer geschikt om angsten te verminderen en oude pijnen op te ruimen. Sneeuwvlok Obsidiaan is een fijne steen ter ondersteuning bij het verwerken van oude trauma's. Het helpt gedrags- en denkpatronen die hieraan ten grondslag liggen te doorbreken door helder inzicht te verschaffen aan hetgeen hier ten grondslag aan ligt.

Sneeuwvlok Obsidiaan brengt ontspanning wanneer je je onrustig voelt en zorgt op zachte wijze voor een balans tussen lichaam en geest. Het is een steen die negatieve energieën van jezelf en om je heen absorbeert en heeft een zachte pijnstillende werking. Sneeuwvlok Obsidiaan opent blokkades in je lichaam en laat de energie in je weer stromen. De steen werkt verwarmend wanneer je chronisch koude handen en voeten hebt. Ook heeft Sneeuwvlok Obsidiaan een positieve invloed op bijvoorbeeld oogziekten zoals staar, het skelet en het vaatsysteem. Op spiritueel gebied laat Sneeuwvlok Obsidiaan je ontdekken wat je gaves zijn maar houdt de steen je meteen ook goed geaard zodat je met twee benen op de grond blijft staan. 

Kleur

Zwart met grijze vlekjes

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra

Sterrenbeeld

Weegschaal, Schorpioen, Steenbok

Eigenschappen

Hardheid: 5 - 5,5

Dichtheid: 2,3 - 2,8

Samenstelling: SiO2 + H2O + Fe2O3 + Al, C, Ca, Fe, K, Mg, Na

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Schotland

Verzorging

Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Omdat Obsidiaan zo effectief negatieve energieen opneemt, is het belangrijk de steen na gebruik onder stromend water te reinigen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.