Thuliet

Thuliet is een steen die passie, sensualiteit en seksualiteit stimuleert. Het is een steen die helpt om weerstanden als uitdagingen te zien en deze te overwinnen.

Informatie en werking

Thuliet is de nationale steen van Noorwegen en een variant van Zoisiet. Hoe meer roze de steen is hoe krachtiger de energie. Thuliet bevordert de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen en heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Thuliet stimuleert bij genezing en herstel van het lichaam en bevordert onder andere de Calcium opname. Thuliet heeft ook een positieve invloed op het zenuwstelsel. Beschermt tegen griep en verkoudheid. 

Thuliet is een kalmerende steen die creatief maakt en de levenskracht stimuleert zodat je echt van het leven kunt genieten. Het is een steen die al je wensen uit laat komen. Thuliet maakt je zelfverzekerder en sterker. Het zet aan tot ondernemen en helpt om weerstanden als uitdagingen te gaan zien en om deze te overwinnen. Thuliet is een steen die vertrouwen geeft in jezelf en in de toekomst. Thuliet is een fijne steen voor kinderen die last hebben van faalangst en stress op school. 

Kleur

Rood roze, violet roze

Chakra

Hartchakra

Sterrenbeeld

Tweelingen

Hardheid

6 - 6,5

Vindplaatsen

Noorwegen, Duitsland en Canada 

Verzorging

Thuliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.