Tijgeroog

Tijgeroog geeft aarding, rust en mentale helderheid. Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden op aards en spiritueel gebied. Brengt balans in het emotionele leven.

Tijgeroog 

Tijgeroog is een fascinerende edelsteen met een unieke uitstraling die doet denken aan de ogen van een tijger. Deze prachtige steen heeft een warme bruine kleur met strepen van goudgeel tot diepbruin. Tijgeroog wordt al eeuwenlang verwerkt in edelsteensieraden, maar heeft ook een bijzondere werking. Ontdek de kracht van Tijgeroog en vele andere edelstenen bij Kristalmeester. 

 

De betekenis en werking van Tijgeroog

Tijgeroog staat bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen. De steen wordt vaak gebruikt tegen negatieve energieën en werkt als een schild van bescherming voor de drager. Op lichamelijk gebied helpt de steen om je spieren te ontspannen en bij sommige soorten van spanningshoofdpijn. Wanneer je Tijgeroog op de buik plaatst bij buikpijn heeft de steen een kalmerende werking. Tijgeroog stimuleert de stofwisseling en brengt ook je hormonen in balans. Daarnaast kan Tijgeroog verschillende klachten van de luchtwegen verminderen, zoals keelpijn en bronchitis.

Op spiritueel gebied is Tijgeroog een steen die je draagkrachtiger maakt. Het is een echte zonnesteen, die de energie van de aarde combineert met de energie van de zon. De steen beschermt je tegen negatieve invloeden. Tijgeroog vergroot het analytisch vermogen en sterkt je in het maken van beslissingen. De steen helpt je om doelen te stellen en deze met vastberadenheid na te streven.

 

Tijgeroog edelstenen bestellen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester vind je Tijgeroog in veel verschillende vormen. Koop de mooie edelsteen in de vorm van Tijgeroog zakstenen of Tijgeroog trommelstenen. Ook vind je deze steen in veel sieraden, zoals de mooie Tijgeroog splitarmband. Zo draag je de steen bij je en kun je altijd profiteren van de voordelen. 

Laat Tijgeroog je begeleiden in bescherming, zelfvertrouwen en innerlijke balans. Bestel jouw Tijgeroog bij Kristalmeester en ervaar de kracht van deze prachtige edelsteen. 

 

Eigenschappen van Tijgeroog

Geschikt voor kinderen

Kleur

Opake geel- tot roodbruin met een zijdeglans. 

Chakra

Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

TweelingenLeeuwSchorpioen en Maagd

Hardheid

7

Vindplaatsen

Afrika, India, Mexico, Verenigde Staten en Australië 

Verzorging

Tijgeroog kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen