Zeoliet

Zeoliet is een verzamelnaam voor een groep kristallen zoals Stilbiet, Okeniet, Apofyliet, Phreniet en Scoleciet. Zeoliet heeft een zuiverende en ontgiftende werking en helpt bij het doorbreken van verslavende patronen.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Zeoliet

Zeoliet is een fascinerende natuurlijke mineraalgroep die bekend staat om zijn krachtige ontgiftende eigenschappen en vermogen om negatieve energieën te absorberen. Zeoliet is een verzamelnaam voor een groep kristallen zoals Stilbiet, Apofylliet, Prehniet en Scoleciet. Alle edelstenen die behoren tot de Zeoliet familie hebben een sterk zuiverende werking en bevatten veel water. 

Wat is Zeoliet?

Zeoliet is een poreus mineraal dat ontstaat door vulkanische activiteit en de interactie tussen lava en water. Het bevat unieke kooiachtige structuren die in staat zijn om schadelijke stoffen zoals giftige metalen, ammoniak en andere verontreinigingen te absorberen. Zeoliet wordt daarnaast vaak gebruikt in waterzuiveringssystemen, luchtzuivering en bodemvertering.

De kracht van Zeoliet 

Zeoliet heeft een bijzondere kracht om verontreinigde en negatieve energieën te absorberen en te neutraliseren. Het kan helpen bij het zuiveren van de lucht in je omgeving, het verbeteren van de waterkwaliteit en het verminderen van schadelijke straling van elektronische apparaten. Zeoliet wordt ook gebruikt om de energetische balans in ruimtes te herstellen en een gevoel van harmonie en welzijn te bevorderen. 

Zeoliet biedt verschillende voordelen voor zowel fysieke als spirituele gezondheid. Fysiek kan Zeoliet helpen bij het ontgiften van het lichaam, het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. Zeoliet helpt de opname van voedingsstoffen en helpt daarnaast bij het behandelen van gezwellen. Op spiritueel gebied kan Zeoliet helpen bij het reinigen van de aura, het verwijderen van negatieve energieën en het bevorderen van een gevoel van kalmte en evenwicht. 

Eigenschappen van Zeoliet 

Kleur

Doorzichtig, Helder, Licht roze, Licht groen, Grijs

Chakra

Grijpt aan op alle Chakra's. Voornamelijk het Kruinchakra.

Sterrenbeeld 

Van toepassing op alle Sterrenbeelden

Eigenschappen

Hardheid: wisselt

Dichtheid: wisselt

Vindplaatsen

Engeland, Australië, India, Brazilië, Italië, Verenigde Staten, Tsjechië  

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.