Larimar

Larimar zorgt voor een gevoel van innerlijke vrijheid en geeft rust en balans. Helpt je om niet bij de pakken neer te zitten wanneer het leven even tegenzit. Helpt om gevoelens van angst en stress te verminderen.
Roze Larimar hanger met zilver oog - nr. 3
€72,50
Prachtige Roze Larimar hanger met zilver oog. Larimar is een steen die een gevoel van innerlijke vrijheid geeft. Helpt je om met veranderingen om te gaan en je eigen koers te varen. Vermindert gevoelens van onzekerheid. Zeldzaam!!!Lees meer
Larimar Splitarmband
€24,50
Prachtige Larimar Splitarmband. Larimar is een steen die een gevoel van innerlijke vrijheid geeft. Helpt je om met veranderingen om te gaan en je eigen koers te varen. Vermindert gevoelens van onzekerheid en helpt om zaken te relativeren.Lees meer

Informatie en werking

Larimar is een zeldzame steen en wordt maar op één plek in de wereld gevonden. Larimar is hierom dan ook vaak behoorlijk prijzig. Het is echter een fantastisch mooie steen en zorgt voor een gevoel van innerlijke vrijheid. Larimar ondersteunt je om met veranderingen om te gaan en helpt je om je eigen koers te varen in het leven. Het is een steen die rust geeft en zorgt voor balans. Gevoelens van onzekerheid verdwijnen en hierdoor durf je meer om je eigen grenzen te verleggen. Larimar helpt je om niet bij de pakken neer te zitten wanneer het leven even tegenzit.

Larimar helpt om gevoelens van angst en stress te verminderen. Het is een steen die je helpt om zaken creatief te benaderen en om dingen meer te relativeren waardoor je ze ook makkelijker op zijn beloop durft te laten. Soms is er namelijk enkel tijd nodig om zaken op te lossen. 

Larimar is een fijne meditatiesteen en helpt je om contact te maken met de spirituele wereld. Het is een steen die energetische blokkades oplost en je meridianen opent. Larimar bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en vermindert pijn daar waar Larimar contact maakt. Larimar helpt ook bij gewrichtsklachten zoals artritis en artrose en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen. 

Kleur

Wit met azuur blauw

Chakra

Keelchakra

Sterrenbeeld

Leeuw

Hardheid

4,5 - 5

Vindplaatsen

Dominicaanse Republiek

Verzorging

Larimar is gevoelig voor zonlicht en verliest hierbij zijn mooie blauwe kleur. Ook water verdraagt Larimar niet goed. Het beste kun je deze steen verzorgen door op te laden met Bergkristal en te ontladen op een bedje van Hematietsplit. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.