Stilbiet

Stilbiet behoort tot de Zeolieten. Stilbiet heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking en helpt bij het helen van je gekwetste ziel. Geeft je liefdevolle ondersteuning in je spirituele ontdekkingstocht.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Stilbiet hoort bij de stenen groep van de Zeolieten. Stilbiet is een steen die veel water bevat en heeft een sterk reinigende en ontgiftende werking. Stilbiet stamt af van het Griekse woord "Stilbein" en betekent "om te schitteren". Stilbiet is een steen die veel informatie bevat en helpt met het genezen van je gekwetste ziel. Stilbiet bevordert je creativiteit en opent je intuïtie. Het is een steen met een liefdevolle en ondersteunende energie en geeft richting in je spirituele ontdekkingstocht. 

Stilbiet is een steen die je helpt om oude bagage los te laten en om het 'nieuwe' te accepteren en te omarmen. Stilbiet scherpt je zintuiglijke waarnemingen en helpt je om connectie te maken met je gidsen. Stilbiet versterkt het gevoel van eenheid met alles. Deze bijzondere steen maakt je 'zacht' en brengt je dicht bij jezelf. Degene die je in essentie bent, zonder masker. 

Stilbiet zuivert de aura en is een ideale steen voor als je werkt met Reiki energie. 

Kleur

Kleurloos tot wit en rozig tot bruin

Chakra

HartchakraKeelchakra,Kruinchakra

Sterrenbeeld

WatermanMaagdVissen en Weegschaal

Hardheid

3,5 - 4

Vindplaatsen

Verenigde Staten, India, Engeland, Schotland, Brazilië, IJsland, Rusland

Verzorging

Stilbiet verdraagt water over het algemeen minder goed. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.